Kendte15. maj 2024

Kunderne svigter tidligere TV 2-vært Karin Cruz Forsstrøm

Overskuddet blev sidste år mere end halveret i reklamebureauet, som den tidligere nyhedsoplæser Karin Cruz Forsstrøm og hendes mand står bag
Av, av - Karin Cruz Forsstrøm får nye erfaringer med sig udenfor tv-studiet..
Av, av - Karin Cruz Forsstrøm får nye erfaringer med sig udenfor tv-studiet..
 Foto: Ebbe Rosendahl / TV 2

Selv om de har store kunder som Odense Universitets Hospital, Arriva og TV 2, så havde tidligere nyhedsoplæser på TV 2 Karin Cruz Forsstrøm og hendes mand Lars store udfordringer sidste år.

2023-regnskabet for reklamebureauet Forsstrøm, som ægteparret står bag, viser, at overskuddet blev mere end halveret - fra knap 645.000 kroner i 2022 til en kvart million kroner i 2023.

Det skyldes ikke mindst indtjeningen, som haltede. Bruttofortjenesten faldt med over en million kroner; fra 4,6 millioner til mindre end 3,6 millioner kroner.

Det er Lars Cruz Forsstrøm, som er firmaets ejer og direktør, mens Karin Cruz Forsstrøm tilbyder bureauets kunder hjælp til presse- og krisehåndtering. Desuden kan den 45-årige erfarne tv-vært hyres som ordstyrer og medietræner.

Den vigende omsætning betyder, at parret så sig nødsaget til at hive færre penge ud af Forsstrøm ApS.

Personaleomkostningerne, der dækker løn, pension og deslige, til firmaets fem fuldtidsansatte, blev sidste år reduceret med en halv million kroner.

Og udbyttet til selskabsejeren Lars Cruz Forsstrøm bliver i år kun på 250.000 kroner, mens det var 600.000 kroner at fornøje sig med sidste år.

Formuen er i løbet af 2023 svundet ind med 350.000 kr., så egenkapitalen nu er på 835.000 kr.

Karin Cruz Forsstrøm stoppede på TV 2 i juli 2022.

Sponsoreret indhold