Kendte21. marts 2018

Tvillinger manglede ny lever: Kun én nåede at blive reddet

Et amerikansk tvillingepar – der var ”de bedste og tætteste venner” – er blevet adskilt for altid. Både Devin og Nick havde dårlig lever, og begge havde brug for en ny. Men det var kun Devin, der nåede at få en ny lever i tide. I tirsdag døde Nick kun 18 år gammel
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/tvilling.jpg
 (Foto: Privat)

De var hinandens bedste venner. De var hinandens fortrolige. De var uadskillelige.

De var sammen om alt og støttede hinanden i alt – selv da de begge blev ramt af en alvorlig leversygdom, og de begge stod overfor en levertransplantation.

Tvillingeparret Devin og Nick fortsatte ufortrødent med at være hinandens et og alt.

Men nu skal de amerikanske tvillingebrødre aldrig mere være sammen.

For i tirsdags sov Nick ind – han nåede ikke at få en ny lever i tide og sov stille ind, blot 18 år gammel.

Hans tvillingebror Devin nåede lige akkurat at få en transplantation og overlevede dermed.

Men Devin må nu fortsætte hverdagen og livet uden sin bedste ven og bror ved sin side.

Det skriver det amerikanske medie ABC News.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/tvilling.jpg
 (Foto: Privat)

Tvillingeparret Devin og Nick blev begge ramt af en leversygdom - og begge havde brug for en ny lever. Desværre nåede kun Devin at få en levertransplantation i tide. Foto: Privat

De amerikanske tvillingebrødre blev begge sidste år diagnosticeret med skrumpelever, og hurtigt stod det klart, at de begge havde brug for en ny lever for at overleve sygdommen.

Begge blev skrevet op til en ny lever og forsøgte imens at leve et normalt og aktivt liv trods sygdommen.

Men midt i ventetiden blev Nick ramt af endnu en sygdom – han fik konstateret kræft og kunne derfor ikke modtage en ny lever, før at kræftsygdommen var under kontrol, og han havde fået kræfterne og energien igen.

Desværre nåede Nick ikke at blive rask nok til en transplantation, før at hans krop gav op tirsdag aften lokal tid. Hans knuste mor delte efterfølgende den triste besked på den Facebook-side, hvor over 2.900 havde fulgt tvillingebrødrenes kamp mod leversygdommen.

- Min elskede Nick kæmpede hårdt for at få en ny chance i livet. Han var stærk. Han var modig. Nick var min beskytter, og han elskede sin familie. Nu hvor Nick har et nyt liv I himlen, har han efterladt sin tvillingebror.

https://imgix.seoghoer.dk/21617503_1979321872350874_5812464683375137665_n.jpg

Tvillingeparret Devin og Nick var hinandens bedste venner hele livet. Foto: Privat

- Devin føler en dyb sorg og tab og beder jer alle om at bede for ham mange gange. Han vil vågne op denne morgen og føle sig tom. Han vil spejde efter Nick, og virkeligheden vil gå op for ham. Selv om Devin ved, at Nick nu er et bedre sted, vil han stadig føle sig ensom. Please bed til, at Gud lægger et tæppe af støtte og fred rundt om Devins skuldre i denne tid. I dag og hver dag vil være hård ved ham, skriver den sørgende mor i sin rørende besked på Facebook.

Devin modtog selv sin levertransplantation tilbage i januar. Den var vellykket, og han har nu ikke længere problemer med sit helbred.

Sponsoreret indhold