Kendte 9. april 2009

Krøllede modeller søges

Rynker og skallede isser er kun en fordel, når model- og statistbureauet PralaModels søger nye ansigter
Foto: All Over

Model- og statistbureauet PralaModels har indledt et samarbejde med Ældre Sagen, hvor medlemmerne tilbydes et Photo-shoot i weekenden den 25.-26. april i Kgs. Lyngby, uden at det koster andet end den tid, der bruges på en ny og god oplevelse.

- Vi har stort underskud af ældre i vort katalog, og har haft svært ved at komme i kontakt med målgruppen 50+. Derfor kontaktede vi Søren Høyer, markedskonsulent i Ældre Sagen, der fandt at ideen med at tilbyde medlemmerne gratis deltagelse var rigtig god, siger Peter Roed indehaver af PralaModels.

Alle medlemmer af Ældre Sagen, som er interesserede - kan blot booke en tid på 3064 8999 til lørdag d. 25. eller søndag d. 26. april - begge dage fra kl. 9-17 på Engelsborgvej 66, Kgs. Lyngby. For yderligere oplysninger - kontakt PralaModels - Peter Roed på tlf. 3064 8999 eller mail: info@pralamodels.dk

Til Photo-shootet vil medlemmerne få sammensat deres tøj af en kostumier, lagt makeup af en professionel makeupartist og blive fotograferet af en professionel fotograf. Billederne skal senere ligge på www.pralamodels.dk og sælge modellerne og statisterne til reklamefoto, TV-serier m.m.

Sponsoreret indhold