Kendte 18. december 2021

Kristin Davis afslører: Gik efter rollen som Monica i "Venner"

"And Just Like That"-stjernen afslører, at hun i sin tid gik til audition i håb om at få rollen som Monica Geller i "Venner"
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Vi kender Kristin Davis som den altid regelrette og ordentlige Charlotte fra "Sex and the City", og for tiden er hun aktuel i efterfølgeren "And Just Like That".

Og da den 56-årige skuespiller forleden var gæst hos James Corden i "The Late Late Show", afslørede hun, at hun i sin tid faktisk gik efter en anden ikonisk rolle i en lige så ikonisk tv-serie.

- Jeg tror, jeg var en ud af måske 8000 unge kvinder, som gik til audition til rollen som Monica, og Courteney Cox fik den, afslører Davis, der naturligvis henviser til tv-serien "Venner.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Courteney Cox er efterhånden gået hen og blevet synonym med sin rolle som Monica Geller i "Venner". Foto: MEGA

Over for James Corden afslører Kristin Davis, at hun i sine unge skuespillerspire-dage faktisk var venner med Courteney Cox: De gik til de samme yoga-timer og hang ud sammen, fordi de alle sammen var arbejdsløse skuespillere, der arbejdede som servitricer.

- En dag kom Courteney og sagde: "Hej, venner! Vil I ude og købe bil med mig?" Og vi svarede: "Wow, købe bil!", genkalder Davis og fortsætter:

- Courteney fortalte: "Jeg har indspillet dette pilotafsnit, og jeg har en god fornemmelse omkring det. Jeg tror, jeg vil købe en Porsche.". Og vi tænkte: "Mener hun det?". Det var "Venner", og det gik jo meget godt, afslører hun.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Siden har Kristin Davis også tjent godt som en af hovedpersonerne i "Sex and the City" og nu "And Just Like That". Foto: MEGA

Nok endte hun ikke med hovedrollen, men Kristin Davis scorede dog en mindre rolle i "Venner". I sæson syv spiller hun Erin, der er sammen med Joey.

Du kan se Kristin Davis i "Venner" herunder:

Sponsoreret indhold