Kendte 12. august 2020

Kristian Jensen skal betale ekskonen: Dyr skilsmisse

Kristian Jensen skal betale til sin ekskone, Trine, til han bliver en gammel mand.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kærlighed koster. Det ved den tidligere udenrigs- og finansminister Kristian Jensen alt om.

Sangerinden Pernille Rosendahls 49-årige kæreste er blevet enig med sin ekskone, Trine, om betingelserne for deres skilsmisse.

Ifølge separationserklæringen skal Kristian Jensen betale underholdsbidrag til sin 48-årige ekshustru indtil den 30. november 2036. Til den tid – om 16 år – er Kristian Jensen 65 år og dermed en ældre herre.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: Jacob Ljørring

Kristian Jensen med sin ekskone, Trine, der kan se frem til at modtage økonomisk støtte de næsten 16 år. Foto: Jacob Ljørring

Trine og Kristian Jensen har sammen tre teenagesønner, som alle for længst er flyttet hjemmefra, når Kristian i 2036 betaler sidste rate.

Trine Jensen har overtaget villaen i Herning. Kristian Jensen købte sidste år en villa-lejlighed i byen, så han fortsat kan være tæt på sine børn.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: tinglysning.dk

Af tinglysningen fremgår det, at Kristian Jensen skal betale sin ekskone til den 30. november 2036. Foto: tinglysning.dk

Det fremgår ikke af separationserklæringen, hvor stort et beløb Kristian Jensen skal betale til sin ekskone, men han hænger på betalingerne, når separationen afløses af en skilsmisse.

Sponsoreret indhold