Kendte 2. september 2020

Kristian Jensen blev afsløret med Pernille Rosendahl: Forfærdelig dag

Venstre-politikeren sætter nu ord på, hvordan det var at få udbasuneret sit privatliv i samtlige danske medier
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I december 2019 kunne B.T afsløre, at Kristian Jensen skulle skilles fra sin hustru gennem 21 år, fordi han var faldet for Pernille Rosendahl. 

- Jeg har fået stærke følelser for Pernille, og det kan jeg selvfølgelig ikke komme videre med, mens jeg er gift. Derfor er det min beslutning, at vi skal skilles, sagde politikeren dengang til B.T og tilføjede:

- Kærlighed er en følelse, der ikke lader sig styre.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: Martin Høien

Kristian Jensen og Pernille Rosendahl trak i den grad overskrifter, da de stod frem som par. Foto: Martin Høien

I et stort interview med TV Midtvest sætter den 49-årige toppolitiker nu ord på, hvordan det var pludselig at befinde sig i en mediestorm på grund af sit privatliv. 

I interviewet starter journalisten med at slå fast, at der er sket store forandringer i hans privatliv, og allerede her er den tidligere Venstre-formand på barrikaderne: 

- Der var et kodeord, du sagde her, nemlig "privatliv". Og den første del af det ord, det er "privat, og det synes jeg, vi skal holde det her. Jeg har ikke noget behov for at udbasunere et privatliv for at få mere omtale. Jeg tror, jeg har fået pressemæssig omtale nok for flere liv, men det har været på sager, på politiske emner, slår han fast over for TV Midtvest og fortsætter: 

- Det private, det synes jeg, jeg skylder både min familie, min tidligere hustru, min nuværende kæreste, at det er privat, understreger han. 

- Så du brød dig ikke om den dag i december, at være ude over det hele sammen med din nye kæreste?, spørger journalisten yderligere. 

- Det var en forfærdelig dag, svarer Kristian Jensen med blikket stift rettet mod journalisten. 

- Og jeg synes ikke, der er noget behov for at genoplive det, slår han fast. 

Folketingsmedlemmet fortæller, at parret har fået utallige henvendelser fra alverdens medier om at sætte ord på deres forhold, men her vælger han altså at holde det privat: 

- Jeg forstår godt, at der er interesse og nysgerrighed, også fordi Pernille og jig kommer fra to meget forskellige verdener, men det er vores valg, og det er vores privatliv, slår han endnu engang fast.  

Du kan se klippet, hvor Kristian Jensen fortæller om sit forhold herunder: 

Sponsoreret indhold