Kendte18. juni 2020

Kristen Stewart skal spille prinsesse Diana

"Twilight"-skuespiller Kristen Stewart har scoret rollen som den folkekære prinsesse Diana i kommende Hollywoodfilm
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/diana-kristen_stewart.jpg
 Foto: MEGA

Kristen Stewart har æren af at træde i et sæt ikoniske fodspor. Hun skal nemlig spille rollen som prinsesse Diana i den kommende film "Spencer".

Det skriver Deadline.

Filmen handler om en særdeles kritisk og betydningsfuld weekend i de tidlige 90'ere, hvor Diana indser, at hendes ægteskab med prins Charles ikke længere fungerer. Som prinsesse af Wales bliver hun derfor nødsaget til at finde væk fra den vej, der skulle have ledt hende til Englands trone.

- Vi er alle vokset op med forståelsen af, hvad et eventyr er, lyder det fra Pablo Larraín, filmens instruktør.

- Normalt kommer prinsen og finder prinsessen, inviterer hende til at blive sin kone, og til sidst bliver hun dronning. Det er eventyret. Når nogen beslutter sig for ikke at være dronning og siger: "Jeg vil hellere være mig selv", er det en stor, stor beslutning - et eventyr vendt på hovedet. Jeg har altid været meget overrasket over det og tænkte, at det må have været meget svært at gøre. Det er hjertet i filmen.

Pablo Larraín har tidligere instrueret den Oscar-nominerede film "Jackie" fra 2015, som havde Natalie Portman i hovedrollen som Jackie Kennedy.

Denne gang er det dog den 30-årige Kristen Stewart, der skal spille hovedrollen i Pablos film.

https://imgix.seoghoer.dk/diana_1.jpg
 Foto: MEGA

Prinsesse Diana blev sepeareret fra prins Charles i 1992, og i 1996 blev parret skilt. (Foto: MEGA)

- Kristin er en af ​​de store skuespillere i dag, siger han om "Twilight"-stjernen.

- Kristen kan være mange ting, og hun kan være meget mystisk og meget skrøbelig og i sidste ende meget stærk, hvilket er, hvad vi har brug for. Kombinationen af de her elementer fik mig til at tænke på hende.

Han kan desuden allerede nu afsløre, at han er meget imponeret over det engagement, Kristen Stewart har lagt i arbejdet med at forvandle sig til prinsesse Diana.

Tidligere er rollen blevet spillet af Naomi Watts i filmen "Diana" fra 2013, og i den kommende sæson af Netflix-serien "The Crown" er det en den 24-årige Emma Corrin, der skal spille en ung Diana.

Det vides endnu ikke, hvornår "Spencer" forventes at få premiere. I mellemtiden kan vi jo se frem til at se Kristen Stewart klædt ud som en vaskeægte prinsesse.

Sponsoreret indhold