Kendte20. marts 2024

Kris Jenners søster Karen er gået bort: Nu reagerer Karens datter

Tirsdag aften fortalte Kris Jenner på Instagram, at hun havde mistet sin søster Karen. Karens datter Natalie sender nu en hilsen efter dødsfaldet
Mandag døde Kris Jenners søster Karen Houghton. Hun efterlader sig datteren Natalie Zettel, der nu har sendt en rørende hilsen til sin mor på Instagram.
Mandag døde Kris Jenners søster Karen Houghton. Hun efterlader sig datteren Natalie Zettel, der nu har sendt en rørende hilsen til sin mor på Instagram.
 Foto: Imagespace/AP/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Efter vild utroskabsskandale: Kendis går stadig med forlovelsesringen

Kardashian og Jenner-familien er i disse dage i chok.

Kris Jenners søster Karen Houghton gik uventet bort mandag.

Nyheden breakede Kris Jenner tirsdag aften.

Karen Houghton var på ingen måde fan af rampelyset på samme måde som Kris Jenner og resten af Jenner-Kardashian-familien.

Hun efterlod sig datteren Natalie Zettel, der er forholdsvis aktiv på Instagram, og Kris Jenners niece har nu også sat ord på det pludselige dødsfald.

- Kære mor. Jeg kan ikke forstå, at du er væk. Det føles ikke rigtigt. Jeg bliver ved med at håbe, at jeg kan kramme dig eller kysse dig eller høre din stemme en sidste gang.

Til det rørende opslag har Natalie Zettel delt ni billeder af Karen Houghton.

Kris Jenner sendte i sit opslag også tanker til niecen, og når man har lyst opslaget fra Natalie, kan man heller ikke være i tvivl om, at hun havde et tæt forhold til Karen.

- Du var min bedste ven, mit et og alt. Den bedste mor en datter kunne have bedt om, og jeg er så taknemmelig for, at jeg havde en mor som dig. Du var den rareste, sødeste, elskende, givende og omsorgsfulde sjæl.

Familien har ikke meldt noget ud om dødsårsagen.

Jenner-dronningen meldte dog ud, at dødsfaldet var ”uventet”.

Og det sætter Natalie Zettel også ord på.

- Du havde det største hjerte, og jeg ved ikke, hvordan jeg skal komme videre uden dig. Det hele skete så hurtigt, og jeg var ikke klar til at slippe dig. En engel er sendt til himlen den 18. marts. Jeg elsker dig mor, og du vil for altid være savnet.

Sponsoreret indhold