Kris Jenner slår fast: Det kommer ikke til at ske

Er du blandt dem, der virkelig godt kunne se Kris Jenner som en del af de dramafyldte crew, der hedder "Real Housewives of Beverly Hills"? Så er du bestemt ikke alene.

Kort tid efter nyheden om, at Kris Jenner og resten af Kardashian-klanen havde trukket stikket på deres realityserie, "Keeping Up With the Kardashians", gik det amok på de sociale medier med sprængfyldte teorier om, at den 64-årige Kris Jenner nu skulle medvirke i et nyt realityprogram

Men niksen biksen, det kommer ikke til at ske, hvis du spørger Kris Jenner selv.

Kris Jenner bekræfter i et interview med Ellen DeGeneres, at hun ikke har tid til at lave mere reality lige nu.

Hun er dog ikke helt afvisende over for at medvirke i den populære realityserie en gang i mellem. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

Kris Jenner (i midten) medvirkede i et afsnit af 10. sæson af "The Real Housewives of Beverly Hills" til stor fornøjelse for mange realitynørder. Her er hun sammen med Kathy Hilton (th.) til fest hos Kyle Richards - en af de faste medvirkende i serien (Foto: Bravo)

- Jeg tror bare, jeg ville være med en gang i mellem og være sammen med min veninde Kyle Richards, siger Kris Jenner om at være en potentielt ny housewife. 

- Men i forhold til, at jeg skulle lave serien sådan fast, så sker der bare for meget i mit liv. Og de har ikke brug for en Kris Jenner i det program. De klarer det helt fint, siger hun og hentyder til, at de nuværende "Beverly Hills"-damer sagtens kan skabe god realitydrama uden hendes hjælp. 

Andy Cohen, hjernen bag "Housewife"-konceptet, har tidligere udtalt, at han ikke mener, Kris Jenner ville være interesseret i at medvirke i serien, fordi hun ikke ville have samme kontrol over indholdet, som hun har haft med "Keeping Up With the Kardashians". 

- Jeg tror ikke, hun ville gøre det. Hun siger farvel til et program, som hun har fuld kontrol over. Hvorfor ville hun forlade det og medvirke i et program, hvor hun ingen kontrol har?

Kris Jenner har gennem 20 sæsoner af "Keeping Up With the Kardashians" fungeret som executive producer, hvilket blandt andet betyder, at hun har været med til at bestemme, hvilke optagelser der er blevet vist. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close