Kendte16. januar 2023

Kris Jenner, Kim og Khloé Kardashian til begravelse: Støtter Tristan Thompson i sorgen

Basketballspilleren Tristan Thompson har i weekenden begravet sin mor, og både ekskæresten Khloé Kardashian samt Kim Kardashian og Kris Jenner dukkede op for at vise deres støtte
Khloé Kardashian og Tristan Thompson startede med at date i 2016, men da det i januar 2022 kom frem, at Tristan havde været utro og skulle være far, gik parret fra hinanden. Før nyheden brød havde de dog besluttet sig for at få barn nummer to ved h
Khloé Kardashian og Tristan Thompson startede med at date i 2016, men da det i januar 2022 kom frem, at Tristan havde været utro og skulle være far, gik parret fra hinanden. Før nyheden brød havde de dog besluttet sig for at få barn nummer to ved hjælp af rugemor.
 Foto: gotpap/STAR MAX/IPx

Det er ikke sikkert, at kvinderne i Kardashian-familien er så begejstrede for Tristan Thompson.

Han har to børn med Khloé, men da det kom frem, at Tristan havde været Khloé utro og havde et hemmeligt barn med elskerinden, røg han ud i kulden og var ikke just populær hos den magtfulde familie.

Men nu får basketballspilleren støtte fra sin eks-svigerfamilie på trods af stuntet, efter han tidligere i januar mistede sin mor Andrea.

Både Khloé og Kim, samt deres mor Kris Jenner fløj i deres privatfly til Toronto for at sige et sidste farvel.

Kim og Kris tog med til Toronto for at vise deres respekt og støtte til Tristan. 
Kim og Kris tog med til Toronto for at vise deres respekt og støtte til Tristan.
 Foto: Tara Ziemba/AFP/Ritzau Scanpix

Det skriver PageSix.

Kris Jenner har allerede været ude at sende sin kondolence offentligt i et opslag, hvor hun begræder tabet af børnebørnenes farmor, og rygter siger, at hun også talte til selve begravelsen.

Udover de celebre powerkvinder var rapperen Drake også at finde blandt gæsterne til begravelsen. Til gengæld skulle Khloé og Tristans børn ikke have været til stede.

Sponsoreret indhold