Kendte 15. april 2021

Kris Jenner deler vigtigt skilsmisseråd med Kim Kardashian

Lederen af Kardashian-klanen har givet sin datter Kim Kardashian et helt særligt råd i forbindelse med skilsmissen fra Kanye West
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kim Kardashian ligger i disse måneder i skilsmisse med rapperen og modeguru Kanye West, og selvom det er svære tider for realitystjernen, betyder det ikke, at hun ikke nogen til at hjælpe sig.

 

Den 65-årige mor og manager til Kim, Kris Jenner, har nemlig selv været gennem en skilsmisse eller to, og hun har derfor gode råd til sin 40-årige stjernedatter. 

Det fortæller Kris Jenner til The Wallstreet Journal

Artiklen fortsætter efter billedet...

Foto: MEGA

Kim Kardashian kan heldigvis få et råd eller to fra sin mor, Kris Jenner, der selv er blevet skilt to gange. (Foto: MEGA)

- Jeg tror, den vigtigste ting, jeg lærte med mine oplevelser - begge mine oplevelser - er, at børnene kommer i første række, siger hun. 

- Hvis du sørger for at have det først i tankerne, og du ved, at de hjælper dig med at komme gennem det, så vil kærligheden hjælpe dig ligemeget hvor ondt det gør. 

- Jeg plejede at lægge alle i seng, og så ville jeg være ked af det eller gå ind på mit værelse og græde mig selv i søvn. Men jeg ville ikke have medlidenhedsfest foran børnene, lyder det fra Kris Jenner.

Kris, der i disse dage ikke er en gift kvinde, fik Kourtney, Kim, Khloe og Rob med sin første mand, Robert Kardashian. Senere fik hun Kendall og Kylie med eks'en Caitlyn Jenner. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

Foto: MEGA

Det tog sin tid, men Kanye West har langt om længe accepteret skilsmissen fra Kim Kardashian. (Foto: MEGA)

Har endelig accepteret skilsmissen

Kim Kardashian har ligesom sin mor også været gift to gange før. Skilsmissen fra Kanye West er derfor Kimmy K's tredje tur. 

Efter en lang periode med drama og adskillelse valgte Kim tidligere på året at indsende papirene, der skal gøre skilsmissen fra rapgemalen officiel. 

Det er dog først nu - næsten to måneder senere - at den den 43-årige Kanye West har valgt at underskrive papirene. 

- Kanye tog sig god tid, fordi han håbede på, at han kunne fikse ting, lyder det angiveligt fra en kilde tæt på rapperen. 

- Det sker tydeligvis ikke, og han har endelig accepteret det.

Kim Kardashian og Kanye West har sammen fire børn. North på syv, Saint på fem, Chicago på tre og Psalm på blot 23 måneder. 

Sponsoreret indhold