Kris Jenner afslører: Sådan går det i virkeligheden for datter Kim Kardashian

Fans af Kardashian-klanen kunne se måbende til, mens den ene avisoverskrift efter den anden for en måned siden bragte nyheden om en den kommende skilsmisse Kim Kardashian, 40, og hendes tre år ældre rappergemal Kanye West.

Umiddelbart kan man forestille sig, at en skilsmisse langt fra er morsom. Noget tyder dog på, at den garvede ”Keeping Up With the Kardashians”-stjerne har det udmærket.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: MEGA

Den 40-årige Kardashian-søster er allerede blevet spottet i byen uden sin vielsesring.

Og at dømme ud fra mor Kris Jenners udtalelser om sin datter tyder meget på, at livet muligvis er helt okay alt taget i betragtning:

- Kim klarer det godt. Kim har virkelig, virkelig travlt – arbejder på alle sine forskellige projekter, lyder det fra Kris Jenner til tv-vært og veninde Ellen DeGeneres i et interview.

Det skriver Hollywood Life.

- Jeg er ikke sikker på, hvordan hun klarer det med de store børn. Hun har en masse energi dét barn, lyder det videre fra Kris, der refererer til Kim og Kanyes ældste barn, datteren North på syv år.

Det er ikke længe siden, at en kilde kunne afsløre, at overhovedet i Kardashian-klanen umiddelbart er imod Kim og Kanyes skilsmisse.

Ifølge hende bør hele verdens Kimye i første omgang forsøge at finde en løsning på deres problemer:

- Kris er ikke klar til at give op og ved, at Kim virkelig vil have det til at fungere og holder stadig fast i den lille chance, der er for at de kan redde trådene ud, lød det angiveligt fra en kilde for få uger siden.

Det er ingen hemmelighed, at det celebre par længe har haft udfordringer i deres snart syv år længe ægteskab. Alligevel var det angiveligt et forholdsvis ligegyldigt skænderi, der fik bægeret til at flyde over.

I slutningen af februar blev parrets skilsmissedokumenter desuden lækket.

Her fremgår det blandt andet, at Kim Kardashian ønsker fælles forældremyndighed over deres fire fælles børn: North på syv, Saint på fem, Chicago på tre og Psalm på snart to år.

Desuden ønsker ingen af parterne at betale ægtefællebidrag.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close