Kendte 22. marts 2020

Kræftsyg Shannon Doherty i corona-karantæne: Jeg er vred

Den 48-årige ”Beverly Hills 90210”-stjerne kommer med noget af et opråb til verden. Hun er nemlig kræftsyg – og vred
(Foto: MEGA)

Corona-krisen raser og myndighederne verden over beder folk om at blive indendørs.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Men det er ikke alle, der tager virussen og dens smittespredning lige alvorligt. Folk har simpelthen svært ved at blive indendørs.

Og det har altså fået den populære Hollywood-skuespiller til tasterne:

- Jeg bliver hjemme og ”ranter” for os alle, skriver Shannen Doherty i et opslag på Instagram:

- For alle mine medkæmpere af cancer, som hver eneste dag kæmper hårdt for at få mere tid. For min mor. For min familie. For min mand. For min svigermor og svigerfar. For mine venner. For mine venners børn. For hver eneste er jer, skriver hun og fortsætter sit lange opslag:

- For en af mine tætteste venner gennem 28 år, som har besluttet sig for at ende sin kamp med metastatisk kræft og er på hospitalet for sidste gang alene.

- For hver eneste læge og hospitalsarbejder. For hver person i supermarkedet, som gør deres bedste for at hjælpe. For hver person som er tvunget til at stå forrest.

Jeg gør det her for os. Vær sød at komme med, slutter skuespilleren sit opslag, som er bakket op af et billede med Shannen selv, der i hænderne holder et stykke papir med sit budskab.

I Danmark er det særligt det gode vejr, der får folk til at flokkes om bænkene i landets parker:

- Jeg har talt alvorligt i dag, fordi det bare ikke er i orden, at forsamlingsforbuddet bliver overtrådt, når vi forsøger at dæmpe smitten, sagde Thorkild Fogde i et pressemøde fredag.

Udtalelsen kom blandt andet som følge af de mange mennesker, som flokkes til landets parker og bænke og ikke holder afstand til hinanden.

Sponsoreret indhold