Kendte3. april 2020

Kourtney Kardashian taler ud om stort skænderi: Derfor træder jeg tilbage

For nylig kunne ”Keeping Up With the Kardashians”-fans se Kim og Kourtney i noget af et håndgemæng, da et skænderi tydeligt gik galt. Nu taler Kourtney ud
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/shutterstock_editorial_4610692bn_0.jpg
 Foto: MEGA

Det er bestemt ikke en ny oplevelse at se søstrene fra ”Keeping Up With the Kardashians” i større og mindre diskussioner.

Men denne gang var det noget voldsommere, da Kim og Kourtney kom i en reel slåskamp, som deres søster Khloé måtte afbryde.

Skænderiet startede umiddelbart fordi Kim stillede spørgsmålstegn ved Kourtneys arbejdsmoral – som hun også har gjort før.

I programmet anklager Kim Kardashian West sin søster Kourtney for at være ligeglad med alting, og at hun ikke arbejder nær så hårdt som sine søstre, skriver Hollywoodlife.

Men Kim har dog over for værten Jimmy Fallon afsløret, at årsagen bag skænderiet faktisk var en lidt anden, end der vises i realityprogrammet.

Ifølge hende handlede det i stedet om Kourtneys voksende frustration over fortsat at skulle være en del af showet.

Og nu deler Kourtney ud af sine tanker om skænderiet i et post på Twitter:

- Jeg vil ikke begynde at live tweete #KUWTK i aften, da jeg i stedet bruger min tid sammen med mine børn, mens de har ferie, begynder hun.

- Jeg er klar over, at en del af den snak der er lige nu handler om min arbejdsmoral, og jeg føler, at jeg er nødt til at sige en ting: at opdrage børn er også et arbejde.

- Faktisk er det at være mor et af de hårdeste og mest givende job, som jeg nogensinde har haft. Jeg har besluttet at fokusere på mine børn og mit livsstilsbrand, Poosh. Og jeg dømmer ingen, der vælger at gå ned ad en anden vej, og jeg håber, at alle kan acceptere mine valg også, slutter hun sine tweets.

https://imgix.seoghoer.dk/shutterstock_editorial_10471216yv.jpg
 Foto: MEGA

Kourtneys seneste udmelding kunne godt betyde, at det snart er slut med at se hende i det populære realityprogram. Foto: MEGA

For ”Keeping Up With the Kardashian”-fans betyder det, at fremtidige sæsoner nok kunne tyde på at blive helt uden Kourtey og hendes børn.

Sponsoreret indhold