Kourtney Kardashian sender sød besked til ny kæreste

Kærligheden ser i sandhed ud til at blomstre mellem "Keeping Up With the Kardashians"-stjernen Kourtney Kardashian og musikeren Travis Barker.

Lørdag kunne den 45-årige Blink 182-trommeslager dele en sød hilsen fra sin nye kæreste, den 41-årige Kourtney. 

- For alle de sjove eventyr. Må vi ødelægge hinanden fuldstændigt. Kærligst, Kourtney, skriver realitystjernen i sin besked til Travis. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

Kourtney Kardashians søde note til Travis Barker. (Foto: Instagram)

Det er kun få dage siden, at Kourtney og Travis blev Instagram-officielle via Kourtneys profil, hvor hun delte et billede af parret hånd i hånd. 

Parret er i løbet af de seneste par uger blevet spottet flere steder i Los Angeles. Senest på den japanske restaurant Matsuhisa, hvor de sad udendørs og spiste. 

Kourney Kardashian og Blink-182-stjernen nød en skøn weekend sammen i Palm Springs i januar, og siden da har parret været uadskillige. (Foto: MEGA)

Kourtney og Travis har kendt hinanden i flere år og har endda tidligere været naboer, da Travis fortsat var gift med ekskonen, Shanna Moakler. Han har desuden medvirket i Kourtneys realityserie, "Keeping Up With the Kardashians", op til flere gange. 

Travis Barker har steddatteren Atiana på 21, datteren Alabama på 15 og sønnen Landon på 17 med Shanna Moakler, som han var gift med fra 2004-2008.

Kourtney har sammen med ekskæresten Scott Disick sønnen Mason på 11, datteren Penelope på 8 og sønnen Reign på 6.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close