Kendte 19. marts 2020

Kourtney Kardashian om coronavirus: Gud straffer os

Den 40-årige Kardashian-søster mener, at corona-pandemien er en bøde til menneskeheden fra de højere magter
(Foto: MEGA)

Kourtney Kardashian - en af stjernerne fra "Keeping Up With The Kardashians" og familiemedlem i verdens muligvis mest indflydelsesrige familie mener, at coronavirussets spredning over hele verden kan tilskrives menneskers ondskab. 

Faktisk er sygdommen en straf fra Gud. 

I sin Instagram-story videredeler 40-årige Kourtney et opslag, hvor et bibelvers er fremhævet. Med rød skrift er der hen over og neden under skrevet: "Vær opmærksomme, børn." 

Foto: Instagram

Instagramopslaget, hvor bibelverset er markeret. I den danske udgave af bibelen optræder lignende vers i forbindelse med indvielsen af templet i Første Kongebog, kapitel 8. 

Verset på billedet kan bedst beskrives som "Første Kongebog vers 37" fra Det Gamle Testamente. I den danske bibeludgave lyder det fra kong Salomo: 

"Hvis nogen synder mod sin næste, og man afkræver ham en ed, og han kommer og aflægger ed foran dit alter i dette hus, så hør i himlen og grib ind; skift ret mellem dine tjenere, døm den skyldige, og lad hans gerning ramme ham selv, men frikend den udskyldige, så han får efter sin udskyld," står der i vers 31 og 32, før plagerne nævnes i vers 37: 

"Når der kommer hungersnød i landet, når der kommer pest, når der kommer kornbrand og rust, græshopper og andre gnavere, når deres fjender belejrer dem i byerne i landet - al slags plage, al slags sygdom - så hør i himlen, hvor du bor, enhver bøn og bønfaldelse, som kommer fra et menneske i hele dit folk Israel, når nogen føler sig ramt i hjertet og udbreder sine hænder mod dette hus."

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er ikke første gang, Kourtney deler mystiske corona-profetier på sine sociale medier. 

I et Twitter-opslag fra d. 12 marts skriver Kourtneys søster Kim Kardashian, at de i en fælles gruppebesked lige har modtaget et andet udklip fra hende -  denne gang fra en bog, hvor en synsk kvinde Sylvia Brown i 2008 tilsyneladende 'forudser' coronaudbruddet. 

Ligesom rigtig mange andre stjerner har Kourtney for tiden opfordret til at holde afstand, socialt distancere sig så vidt muligt og ikke mindst holde shoppingture "så korte og effektive som muligt." 

Men hun er samtidig blevet beskyldt for at forsøge at tjene penge på krisen. 

I en artikel på hendes online-medie Poosh med titlen "Sådan forebereder du dig på coronavirusset," indgik hun tilsyneladende samarbejde med et firma, der førsøgte at sælge særlige emergency-kits til læserne. 

Sponsoreret indhold