Kendte 17. oktober 2021

Kourtney Kardashian amok ombord på fly

Realitystjernen kunne ikke finde sin kærestes telefon, og det fik hende eftersigende til at miste besindelsen
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den 42-årige Kourtney Kardashian fik sig noget af et flip, da hun var ombord på et fly fra Los Angeles til New York tidligere på ugen. 

Her mistede den tidligere "Keeping Up With the Kardashians"-stjerne nemlig en telefon, som hun eftersigende ledte efter så intenst, at det blev til et mindre hektisk optrin ombord på det kommercielle fly. 

Ifølge PageSix fandt hændelsen sted, da flyet skulle til at køre ud af gaten. Her tabte den 45-årige kæreste, Travis Barker, sin telefon mellem to sæder. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

Foto: MEGA

Parret nåede ikke at finde telefonen, inden flyet skulle til at lette, og det resulterede i, at den ældste Kardashian-søster krævede "fem minutter mere" af flyets stewardesse, der flere gange måtte bede hende om at tage plads i flysædet og spænde sin sikkerhedssele. 

- Hun var ret forkælet. Hun var ikke rar og opførte sig virkelig som et barn, lyder det fra en af passagererne. 

Blink-182-kæresten blev dog siddende i sit sæde og havde ifølge øjenvidner ikke nær så travlt med at finde den forsvundne telefon. 

Passageren fortæller, at en stewardesse efterfølgende måtte bruge to timer på at samle den stol, som Kourtney Kardashian havde rumsteret med. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

(Foto: MEGA)

En kilde tæt på Kardashian-familien (hej Kris Jenner) afviser dog, at det fandt sted på helt den måde.

- Det tog kun fem minutter at afmontere stolen, lyder det fra Kardashian-kilden og fortsætter: 

- Hun bad ikke om fem minutter mere, og stewardessen havde så dårlig samvittighed over, at hun havde skyndt på hende, at hun meddelte, at hun ville hjælpe dem. Passageren overdriver. 

Sponsoreret indhold