Konkurrence til Alphabeat: Her er to anderledes bud på en EM-sang

Er du ikke helt vild med Alphabeats officielle EM-sang med Kasper Schmeichel, Pierre Emile Højbjerg og Yussuf Poulsen ved mikrofonen?

Så fat mod! Allerede nu er der nemlig udgivet to andre bud på en EM-sang, som skal sætte mere gang i folkefesten end Alphabeat og deres "De Nattergale"-jam.

Modtagelserne af "Danmarks Dynamite" er klart mere negative end positive, ligesom de har været til alle landsholdssange siden Søren Poppe og Sofie Lassen-Kahlkes "Danmarks Drenge" fra 2002.

Store navne som Nik& Jay, Thomas Helmig og Nephew har givet det et forsøg, men det er åbenbart sværere end ventet at lave en ny "Re-sepp-ten".

Nu har Alphabeat dog fået konkurrence fra flere sider. Den ene sang hedder "Fobol (lålålå) af Instagram-satirikeren Morfar Fortæller, mens den anden er med prominente navne som Rasmus Bjerg og Ole Kibsgaard med deres "Brug Bolden".

Artiklen fortsætter under billedet...

Rasmus Bjerg står bag et uofficielt bud på dette års EM-sang (Foto: Thomas Laursen)

Med "Brug Bolden" bliver danskerne kastet direkte ind i ølteltet på Døllefjelde Musse Marked med dansktopstemning og Fede Finn og Funny Boys-vibe.

Her bliver de danske landsholdsspillere opfordret til at "gøre hvad de kan" for at hive EM-trofæet hjem.

Hos Morfar Fortæller er vi ude i en noget anden genre. Her er der skruet op for bassen, drukreferencer og at "modstanderne skal kneppes, mens vi råber skål".

Du kan høre begge sange her:

Bjerg, Kibsgaard og Findsen: Brug Bolden

Morfar Fortæller: Fobol (lålålå)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close