Kendte 3. april (opd. 3. april)

Kommer rundt i hele landet: Tessa annoncerer turné

Danmarks helt egen rapdronning kommer rundt i hele landet til efteråret. Samtidig afslører Tessa, at hendes debutalbum er lige på trapperne
Tessa fyrede den max af på landets festivaler sidste sommer - som her på fynske Tinderbox. Nu har hun annonceret sin første turné på egen hånd til efteråret 
Tessa fyrede den max af på landets festivaler sidste sommer - som her på fynske Tinderbox. Nu har hun annonceret sin første turné på egen hånd til efteråret
Foto: Dan Mariegaard

Om det er en lille hilsen til kollegaen Tobias Rahim, der netop i weekenden har stået på sin hidtil største scene i Royal Arena, er ikke til at slå endegyldigt fast.

Dog deler den 25-årige rapper Tessa glædeligt nyt med en indbygget reference til netop spillestedet ude på Amager.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- I stedet for at lave ét stort show i Royal Arena, har jeg besluttet, at jeg kommer til jer, skriver ”Glo På Mig”-ordspytteren i et opslag på Instagram.

Anledningen er ganske godt nyt til Tessa-fans her til lands. For hun drager nemlig på headliner-turné ovenpå sommerens forskellige festivaljobs, oplyser hun.

Og ikke nok med det.

Tessa røber nemlig desuden i opslaget, at hendes længeventede debutalbum lander ”snart”.

Det rappe stjerneskud kommer vidt omkring, og hendes turné tager hende således forbi både Kolding, Allborg, Aarhus, Herning og Odense, før hun holder et brag af en finale på Store Vega i København den 2. december.

Her er datoerne for Tessas første solo-turné rundt i landet

02/11 – Forbrændingen, Albertslund
03/11 – Gimle, Roskilde
04/11 – Posten, Odense
09/11 – Train, Aarhus
10/11 – Skråen, Aalborg
11/11 – Slagelse Musikhus
16/11 – Bygningen, Vejle
17/11 – Eksercerhuset, Fredericia
18/11 – Svendborg Teater
24/11 – Godset, Kolding
25/11 Fermaten, Herning
30/11 – Portalen, Greve
01/12 – Stars, Vordingborg
02/12 – Store Vega, København

Tessa skriver til sine over 200.000 trofaste følgere, at hun glæder sig til at se folk til koncerterne ude i landet. Og at man selvfølgelig skal skynde sig at sprede ordet til sine ”Sjakalinas”, så de ved, at Tessa snart kommer til byen.

Kan man ikke vente med at opleve "Blæstegnen"-stjernen på landets scener, så er der ligesom i fjor mulighed for at se hende i løbet af sommeren.

Hun skal blandt andet spille på festivalerne Aia Sound, Nibe Festival og Smukfest.

Sponsoreret indhold