Bedstemor anholdt: Kørte rundt med sine børnebørn i hundebur

Foto: Privat

Den 62-årige bedstemor Leimome Cheeks fra Memphis i USA blev anholdt lørdag aften.

Hun er sigtet for at bringe sine børnebørn i fare. Det skriver flere amerikanske medier. Heriblandt New York Post.

Hun havde anbragt sine to børnebørn på syv og otte år i hundebure i bilens bagagerum. Og børnene har forklaret til politiet, at de skulle sidde i burene, fordi de ifølge bedstemoren ikke kunne sidde sikkert inde i bilen.

Derfor kørte hun rundt med de to børn i burene, mens vinduerne var lukket og uden air condition. 

I lørdags var der over 30 grader i Memphis, så udover at Leimome Cheeks har anbragt sin børn uden sikkerhedsseler i et hundebar, så har børnene også forklaret politiet, at de havde det meget varmt under køreturen på 35 minutter.

Episoden belv filmet af en tilfældig forbipasserende, som fortæller, at han var lykkelig for at være det rigtige sted på det rigtige tidspunkt. 

Indtil videre har Leimome Cheeks ikke selv forklaret, hvorfor hun anbragte børnene i burene, og børnenes forældre har heller ikke udtalt sig om episoden.

Naboer til den 62-årige bedstemor er chokerede over at høre om episoden og omtaler hende som "en rar dame" og siger, at de "ikke kunne forestille sig, at hun ville gøre sådan noget".

- Jeg tror, at hun har brug for hjælp. Der er sket et eller andet med hende. Hvis hun gjorde det, så er det atypisk for hende, siger naboen Eugene Richmond.

Leimome Cheeks blev fremstillet i retten mandag og har fået besked på at møde op igen 9. juli med en advokat. 

Se videoen, hvor Leimome Cheeks lukker børnene ud af burene, herunder:

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close