Kendte25. januar 2010

Køb mirakelflyet

Den Airbus A320, der nødlandede på Hudson-floden i New York sidste år, kan nu blive din
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/2010/bizart/koeb-mirakel-fly2-jpg.jpg

Hvis du står og mangler et ødelagt fly, elsker helteberetninger og har lidt håndører tilovers, kan du nu blive den heldige indehaver af det fly, der nødlandede i New York sidste år.

Alle 155 passagerer og mandskab overlevede styrtet, kun fordi den erfarne pilot Chesley "Sully" Sullenberger holdt hovedet koldt og styrede flyet mod Hudson-floden, der løber omkring New York.

Flyets motorer satte ud, da flyet fløj ind i en stor flok fugle lige efter start fra LaGuardia lufthavn den 15. januar sidste år.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/bizart/koeb-mirakel-fly-tekst-jpg.jpg

Det er altså et noget ødelagt fly, som man nu kan købe. Forsikringsselskabet vil gerne have nogle af pengene hjem, og derfor har de sat flyet, en Airbus A320, til salg.

Ud over at motorerne ikke længere virker, har det berømte fly også taget en del skade af at ligge i den halvfrosne flod.

Der er ikke fastsat nogen minimumspris på flyet, men du kan byde på det online på www.aigaviation.com. Hvordan du vil transportere det hele vejen fra New Jersey, må du så selv finde ud af. Auktionen slutter den 27. marts.Sponsoreret indhold