Flyvetur går HELT galt: Klynger sig til livet i 1.200 m højde

På katastrofal vis havde piloten glemt at spænde Chris fast til hang glider-flyet, hvilket betød, at han måtte klynge sig til livet med de bare næver i over 1.000 meters højde.

På katastrofal vis havde piloten glemt at spænde Chris fast til hang glider-flyet, hvilket betød, at han måtte klynge sig til livet med de bare næver i over 1.000 meters højde.

(Foto: YouTube)

Denne video viser det hårrejsende øjeblik, hvor en amerikansk turist med nød og næppe overlever en hangglider-flyvetur, der gik HELT galt.

På katastrofal vis havde piloten glemt at spænde turisten fast til det lille hangglider-fly, og det betød, at den unge mand måtte klynge sig til livet i over 1.000 meters højde.

Amerikanske Chris Gurksy fra Florida var på ferie i Schweiz, da han besluttede sig for at give sig selv en uforglemmelig flyvetur over de schweiziske alper.

Artiklen fortsætter under billedet...

Chris var ikke spændt fast, inden at turen tog sin begyndelse. Foto: YouTube

Turen endte da også med at blive ganske uforglemmelig – men nok én Chris gerne havde været foruden.

I mere end to minutter hang han i sine arme, mens piloten febrilsk forsøgte at få det lille hangglider-fly sikkert ned på jorden, uden at Chris mistede grebet og styrtede i døden.

Videoen af den hårrejsende flyvetur har Chris efterfølgende valgt at dele på YouTube, og her kan den opmærksomme seer se, hvordan Chris’ udstyr IKKE er i orden, inden de kaster sig ud fra den 1.200 meter høje klippeskrænt.

Piloten har således ikke fået spændt Chris fast til flyet, og sekunder senere hænger hans liv i en tynd tråd.

Artiklen fortsætter under billedet...

Rædsel i 1.200 meters højde! Foto: YouTube

På Facebook har Chris ifølge News også fortalt om sin rædselsvækkende flyvetur:

- Min kropsvægt gled straks ned, og pludseligt måtte jeg klynge mig til livet.

- Jeg endte med at holde mig oppe i en stang med min venstre arm, mens min højre havde fat i pilotens ben. Jeg kan huske, at jeg kiggede ned og tænkte, at nu var det slut. Jeg var ved at miste grebet med min højre hånd, fortæller Chris på Facebook.

Heldigvis lykkedes det ham at holde fast, indtil han kunne slippe grebet og lande – dog noget hårdt – på en græsmark.

Chris pådrog sig et brud i foden og måtte under kniven. Men det er stadig noget af et mirakel, at han overlevede. Se den hårrejsende video lige her:

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close