Kendte24. april 2021

Klar til sommer: Selena Gomez med helt nyt look

Den smukke unge sangerinde Selena Gomez har fået frisk sommerhår
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Blondiner har det bare sjovere.

Måske er det myter som denne, den 28-årige amerikanske megastjerne Selena Gomez havde tænkt sig at afprøve, da hun besluttede sig for at skifte de ellers så karakteristiske mørke lokker ud med et koldere look.

I hvert fald overraskede ”Lose You To Love Me”-stjernen i dén grad sine fans, da hun lavede en god gammeldags Billie Eilish og pludselig flashede sin nye frisure på sin make up-linje Rare Beautys Instagram.

- Nyt look, skriver Gomez, før hun proklamerer, at hun nu altså er nødt til at finde sig nogle andre blush- og læbefarver, der passer til det nye hår.

Selene Gomez, der i 2009 sang ” I’m gonna come back as a blonde”, har været platinblond før, selvom de fleste nok kender hende med den helt mørke manke.

Tilbage i 2017 lavede hun stort set samme stunt, da hun lagde et polaroidbillede op af hende og veninden med teksten:

- Så er jeg blevet blond.

Timers hårmagi

Det med at blondere håret er ikke bare en fix idé, man lige får. Ifølge Gomez personlige frisører, har det nye look krævet mange timer under tørrehjelmen.

- Hele processen har taget omkring 200 ”foils”, flere skåle med afblegning og otte timers hårmagi, fortæller Nikki Lee og Riawna Capri ifølge PageSix i en pressemeddelelse.

https://imgix.seoghoer.dk/mega640711_025.jpg
 Foto: MEGA

Det plejer at være det helt mørke look, Selena flasher på den røde løber (Foto: Mega)

Måske fik Selena gode idéer, da hendes popkollega Billie Eilish i forrige måned slog en vanvittig rekord med en lignende spejlselfie – og lige så lyst hår.

Faktisk har ingen på Instagram nogensinde fået én million likes på så kort til, som Eilish. Måske er Instagramdronningen Gomez ude efter at stikke den?

null

Sponsoreret indhold