Hund vinder 1. plads: Klædt ud som Donald Trump

Marshall som præsident Trump.

Marshall som præsident Trump.

Foto: Privat

Hunden Marshall kan kalde sig en vaskeægte vinder.

Den 18 måneder gamle hund af racen havaneser vandt forleden førstepladsen i en udklædningskonkurrence, der blev afholdt i Wayne County i delstaten Michigan i USA.

Den lille vovse imponerede nemlig alle med sit look som Donald Trump. Naturligvis havde vovsen både Trumps karakteristiske frisure, lige som den var iført et jakkesæt magen til det, som USA’s præsident ynder at trave rundt i.

Marshalls ejer, Trump-støtteren Jeanette Young, fortæller ifølge Mirror, at hendes vovse var som snydt ud af næsen af Donald Trump.

Artiklen fortsætter under billedet...

Marshall som selveste præsident Donald Trump. Foto: Privat

- Det føltes virkeligt som om, at vi var sammen med præsidenten. Marshall poserede og valsede rundt, og alle hav ham opmærksomhed, siger Jeanette Young, 50, ifølge Mirror.

- De spurgte efter at få taget billeder sammen med ham, som om at han var en ægte kendis. Hans hår blafrede rundt, præcis som Donald Trumps hår gør. Det var en total sejr, lyder det begejstret fra Jeanette Young.

På andenpladsen i konkurrencen, der kaldes Howl-o-ween Dog Walk, kom en pitbull, der var klædt ud som superhelt. Men ifølge Donald Trumps ejer havde superhunden ingen chance for at vinde, når den var oppe imod selveste Donald Trump.

 

 

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close