Kendte27. september 2022

Kira Eggers raser over LEGO-arving efter makaber joke

LEGO-arvingen Anders Kirk Johansen har fået den tidligere stripper på nakken efter at have delt et billede af en død kat
Kira Eggers er sur på LEGO-arvingen Anders Kirk Johansen.
Kira Eggers er sur på LEGO-arvingen Anders Kirk Johansen.
 Foto: Aller Media

"Ondskabsfuld", "ubetænksom", "tankeløs" og "uetisk".

Det er blot nogle få af de gloser, som en rasende Kira Eggers har kastet efter LEGO-arvingen Anders Kirk Johansen i et opslag på Facebook.

Den tidligere stripper er rasende på milliardæren, fordi han i weekenden på sin private Facebook-profil delte et billede af sin hund, der sad ved siden af en død kat.

"Glad for katte", skrev Anders Kirk Johansen til billedet og efterfulgte teksten med to grinende emojis.

Og dette har altså fået Kira Eggers helt op i det røde felt.

- Du skal få styr på din hund og allermest dig selv og dit opblæste ego, skriver hun i sit opslag på Facebook, hvor man også kan se billedet af hunden og den døde kat.

- Du insinuerer, at din hund har dræbt en kat - man kan jo håbe, det er en ond joke, fortsætter hun.

Kira Eggers' løftede pegefinger til Anders Kirk Johansen har i skrivende stund fået over 460 kommentarer fra folk, der hovedsageligt også ryster på hovedet af LEGO-arvingen.

LEGO-arvingen er dog også selv blandt kommentarerne, hvor han forklarer, at der blot var tale om en "meget dårlig joke", og at hans hund ikke selv har dræbt katten, selvom han hentydede det i sit opslag.

- Pippi (hunden, red.) fandt en påkørt vildkat, hjemme hvor vi bor, og ville have den med rundt i haven, skriver han og fortsætter:

- Jeg kunne godt se, at det var en meget dårlig joke. Derfor slettede jeg opslaget hurtigt efter igen.

Ekstra Bladet har været i kontakt med Kira Eggers, som blandt andet er ambassadør for PETA i Storbritannien.

Hun siger til avisen, at hun ikke har noget imod at hænge Anders Kirk Johansen ud, og hun desuden ikke føler, at hans forklaring ændrer det store.

Hun er stadig sur over, at han tilsyneladende finder det sjovt at lave sjov med døde dyr.

- De fleste mennesker, der følger mig, har jo stor empati for dyr, og de så, præcis hvad jeg så: En mand, der griner af, at hans hund tilsyneladende har slået en kat ihjel, siger hun til avisen og fortsætter:

- Hvis det er det, han gerne vil have os til at tro, så virker det jo. Han kunne jo også have skrevet nedenunder "det er bare en joke, vi fandt katten".

Sponsoreret indhold