Kendte13. september 2022

Kim Kardashians eks Ray J: Kris Jenner bad dem om at optage flere sexbånd og valgte mellem dem

Kris Jenner skulle ifølge eksens beskyldninger have set datterens hjemmeporno for at vælge den bedste at udgive
Mor og datter er flere gange blevet beskyldt for at have orkestreret lækket af Kim Kardashians sexvideo, hvilket de hver gang har afvist. Men nu fortæller den anden hovedperson i den omtalte video en anden historie. nbsp;
Mor og datter er flere gange blevet beskyldt for at have orkestreret lækket af Kim Kardashians sexvideo, hvilket de hver gang har afvist. Men nu fortæller den anden hovedperson i den omtalte video en anden historie.
 Foto: IPA/MEGA

Tilbage i 2007 blev Kim Kardashian for alvor kendt, da hendes hjemmefilmede sexvideo med ekskæreste Ray J blev lækket til offentligheden. I mange år har der været spekulation om, hvem der lækkede den.

Flere mener, at det er Kim Kardashians egen mor, Kris Jenner, der er hjernen bag lækket, hvilket hun selv har afvist blandt andet ved at tage en løgnedetektortest for åben skærm i “The Late Late Show with James Corden”.

Et samarbejde

Men det har altså fået den ene af hovedpersonerne på filmen til at tage bladet fra munden. Ray J, hvis borgerlige navn er William Ray Norwood Jr., har været ude at fortælle sin version af historien, skriver blandt andet mediet Insider.

I en 44 minutter lang instagramvideo fortæller han, at lækket var et samarbejde imellem Kris Jenner, Kim Kardashian og ham selv. På videoen viser han en påstået kontrakt, som han fortæller er blevet brugt til at forhandle aftalen om at frigive båndet.

Ifølge Ray J, har Kris Jenner set sin egen datter have sex på video, så hun kunne vælge det bånd, hvor hun så bedst ud. 
Ifølge Ray J, har Kris Jenner set sin egen datter have sex på video, så hun kunne vælge det bånd, hvor hun så bedst ud.
 Foto: APEX / MEGA

Dokumentet han viste kunne man se tre “leverancer”, der havde titlerne: “tape 1: Cabo intro”, “tape 2: Cabo sex” og “tape 3: Santa Barbara sex”.

Valgte videoen

I en tidligere video på det sociale medier har Ray J påstået, at der var mor-Jenner, der bad parret om at optage “Santa Barbara”-båndet.

Han fortæller også, hvordan Kris Jenner fik dem til at lave den tredje optagelse i Santa Barbara “for en sikkerhedsskyld”.

– Hun så det skide bånd og sagde “vi går med den første, fordi den første er bedre. Det har min datter et bedre udseende end det andet, jeg fik jer til at lave”.

Mediet har forsøgt at få en kommentar fra en af Kardashian-familiens repræsentanter, men ingen har svaret.

Sponsoreret indhold