Kendte24. juni 2020

Kim Kardashian suger maven ind: Så smal er hende talje

Den 39-årige realitystjerne har været en tur ned ad memory lane og deler nu en gammel video, hvor hendes krop er presset ned i noget, der ligner verdens mindste korset
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er ikke, fordi fans verden over aldrig har set deres store idol vise sin tydeligt smalle talje frem.

Men ”Keeping Up With the Kardashians”-stjernen fandt forleden sin gamle telefon frem, hvor der lå en video af hende iført et korset. Et korset, som den smukke Kardashian skulle have haft på til Met Gala tilbage i 2019.

- Jeg havde et lignende korset på til Met Ball (Met Gala, red.) fra Manfred Thierry Mugler (kostumedesigner, red.), men det blev væk den aften, skriver Kim Kardashian til sine mere end 176 millioner følgere på Instagram.

https://imgix.seoghoer.dk/kim_kardashian_til_met_galla.jpg
 (Foto: MEGA)

Kim Kardashians smalle talje blev i den grad fremhævet til Met Gala tilbage i 2019.
Foto: MEGA

- Jeg ville virkelig gerne have det, så jeg fløj til London for at få lavet et andet til min samling.

Artiklen fortsætter under videoen …

- Jeg tror ikke, at Kourtney forstår, hvilket arbejde, der ligger i det her. Altså du bliver virkelig nødt til at have et godt forhold til designeren, sagde Kim tilbage i september 2019 i et afsnit af den populære realityserie ”Keeping Up With the Kardashians”.

- Jeg har brugt måneder på at flyve frem og tilbage til Miami for at se, hvad hans vision er. Så at hun bare hopper ind på den måde. Altså, hun har ingen idé om, hvordan det her fungerer.

Kourtney kunne derimod ikke få øje på problemet, og afviste pure Kims beskyldninger om, at søsteren forsøgte at kopiere hende.

Sponsoreret indhold