Kendte14. januar 2021

Kim Kardashian sælger ud: Nu vælter millionerne ind

Realitydronningen Kim Kardashian West har solgt ud af sin makeupforretning og tjent endnu et svimlende millionbeløb
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hvis der er noget, Kardashian-klanen kan finde ud af, så er det at omsætte millioner af dollars, og Kim Kardashian er naturligvis ingen undtagelse.

Den 40-årige realitydronning kunne tidligere på måneden afsløre, at hun nu har solgt hele 20 % af sin makeupvirksomhed, KKW Beauty, til virksomheden Coty.

Det betyder, at megastjernen har startet året ud med en solid indtjening på 200 millioner dollars - eller sagt på god, gammeldags dansk: 1,2 milliarder kroner.

Artiklen fortsætter efter opslaget...

- Jeg er så stolt over, hvordan KKW-brandet er vokset i løbet af de sidste fire år, og jeg ser frem til at arbejde sammen med Coty i den næste fase, lyder det fra Kim Kardashian i en officiel udtalelse.

- Det her forhold vil give mig mulighed for at fokusere på de kreative elementer, som jeg er så passioneret omkring, mens jeg stadig kan drage fordel af Cotys fantastiske ressourcer og lancere mine produkter over hele verden.

Coty er bestemt ikke ukendt territorium for Kardashian-familien.

Sidste år solgte Kylie Jenner 51 % af sin makeupvirksomhed, Kylie Cosmetics, til Coty. Et salg, der dengang sikrede hende 600 millioner dollars (4 mia. kr., red.).

Den store Coty-kontrakt, som Kim nu har underskrevet med Coty Inc., betyder, at hun fortsat er overhovedet i KKW-virksomheden i modsætning til Kylie Jenner, der ikke længere kan kalde sig big boss i Kylie Cosmetics.

Sponsoreret indhold