Kendte11. december 2020

Kim Kardashian raser: Det er fucked up!

Torsdag blev den dødsdømte Brandon Bernard henrettet – og ”systemet er fucked up”, lyder det fra ”Keeping Up With the Kardashians”-stjernen
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er næppe gået fans af Kardashians-klanens næse forbi, at særligt den 40-årige Kim Kardashian, 40, har en forkærlighed for retfærdighed - særligt i forbindelse med forbrydelser, fængslinger og henrettelser i de forenede stater.

Så da den 40-årige Brandon Bernard torsdag blev henrettet ved en injektion i et fængsel i Texas, gik den mellemste Kardashian-søster straks til tasterne og delte sin uforbeholdne mening om hændelsen:

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/mega546731_001_4.jpg
 (Foto: MEGA)

Foto: MEGA

- Jeg kunne blive ved og ved med, hvilken fantastisk person Brandon var. Jeg ved, at han forlod denne jord og følte støtte, kærlighed og fred, lyder det fra den garvede realitystjerne.

- Det her skal ændres: Vores system er så fucked up.

Artiklen fortsætter under tweetet …

Kim Kardashian mener desuden, at Brandon Bernard, der tilbage i 1999, da han stadig var teenager, blev dømt for mord, havde ændret sig.

Desuden er Kardashian-søsteren imod dødsstraf.

Sagen om henrettelsen af den morddømte har affødt adskillige tweets fra ”Keeping Up With the Kardashians”-søsteren, der benytter sin kanal til at fortælle om Bernard.

Blandt andet skriver hun, at han på det seneste var dybt interesseret i klassisk musik, at han var genial til at hækle, og at han grinede, når folk mente, at hans celle var bedstemoragtig.

Sponsoreret indhold