Kendte30. juni 2020

Kim Kardashian overgår lillesøster Kylie: Nu er hun rigest

Kim Kardashian er officielt milliardær og overhaler dermed også lillesøster Kylie Jenner i rigdom
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Lille spejl på væggen der, hvem er rigets i Kardashian-landet her? Sådan siger Kylie Jenner muligvis til sit eget spejlbillede, når hun står op om morgenen, men for fremtiden vil svaret nok ikke behage Kylie helt så meget, som det tidligere har gjort.

Storesøster Kim Kardashian har nemlig overhalet den 22-årige Kylie indenom og er officielt blevet milliardær takket være sit skønheds- og makeup-brand KKW Beauty.

Den 39-årige Kim har netop underskrevet en kontrakt, der overdrager 20 procent er virksomheden til firmaet Coty Inc. til den nette sum af 200 millioner dollars. Eller sagt på korrekt dansk 1,3 milliarder kroner. Det betyder, at Coty Inc. har vurderet Kims virksomhed til at være mere end en milliard dollars værd.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega657160_090.jpg
 Foto: MEGA

Det er efterhånden lettere at svare på, hvem i Kardashian-klanen, der ikke er milliardærer. Kim Kardashian kan som den seneste skrive sig på listen. (Foto: MEGA)

Tidligere på året opkøbte samme firma 51 procent af Kylie Jenners virksomhed, Kylie Cosmetics, for 600 millioner dollars (4 mia. kr., red.).

- Det her forhold vil give mig mulighed for at fokusere på de kreative elementer, som jeg er så passioneret omkring, mens jeg stadig kan drage fordel af Cotys fantastiske ressourcer og lancere mine produkter over hele verden, lyder det fra Kim Kardashian ifølge TMZ.

Kontrakten, som Kim har underskrevet med Coty Inc., betyder også, at hun fortsat er overhovedet i KKW-virksomheden i modsætning til Kylie Jenner, der ikke længere kan kalde sig big boss i Kylie Cosmetics.

Så mens Kim kan fejre sit nye lukrative partnerskab med Coty Inc., så kan ægtemanden Kanye West til gengæld fejre, at han i sidste uge underskrev en 10-årig kontrakt med den amerikanske tøjvirksomhed Gap Inc. En kontrakt, der betyder, at Kanye skal producere Yeezy-tøj til kæden til en noget billigere pris, end Kanyes tøj ellers er blevet solgt for.

Tilbage i 2015 udtalte Kanye, at han - hvis han fik muligheden - ville revolutionere tøjkæden på samme måde, som Steve Jobs gjorde det med Apple.

Sponsoreret indhold