Kendte29. juni 2021

Kim Kardashian om brud fra eks'en: Jeg skylder ham en undskyldning

Den 40-årige ”Keeping Up With the Kardashians”-stjerne har været gift intet mindre end tre gange. Men særligt én tidligere gemal fortjener en undskyldning
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er næppe gået nogens næser forbi, at Kim Kardashian og den fire år ældre ordsmed, Kanye West, i øjeblikket gemmegår en skilsmisse.

Men i finaleafsnittet af ”Keeping Up With the Kardashians”, som var en form for reunien, hvor medlemmer af Kardashian-klanen gjorde sig klar til at svare på spørgsmål fra tv-værten Andy Cohen, kom Kims tidligere ægtemand på banen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega546496_001_0.jpg
 (Foto: MEGA)

Foto: MEGA

Senest har det naturligvis være Kanye West, der har været på alles læber i forbindelse med den verserende skilsmisse.

Men Kim var gift hele to gange, inden hun tilbage i 2012 begyndte at date Kanye, som hun senere blev gift med - og som hun desuden har fire børn sammen med.

Fra 2000 til 2004 var Kim gift med musikproduceren Damon Thomas. Men i august 2011 blev Kim smedet sammen med basketballspilleren Kris Humphries. Og allerede 72 dage efter brylluppet meddelte parret, at de skulle skilles.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/megar50101_8.jpg
 (Foto: MEGA)

Kris og Kim nåede kun at være gift i 72 dage, før de meldte ud, at de skulle skilles. Foto: MEGA

Og det er netop Kris Humphries, som den mellemste Kardashian-søster mener, at hun skylder en gedigen undskyldning:

- Jeg var så nervøs for at skulle slå op med nogen, og jeg håndterede det totalt på den forkerte måde - jeg slog op med ham på den mest forkerte måde nogensinde, forklarer Kim Kardashian i showet.

Andy Cohen spørger den celebre realitystjerne om hun mener, hun skylder eksmanden en undskyldning:

- Absolut, lyder det prompte fra Kim, der dog samtidig forklarer, at hun flere gange har forsøgt at ringe til ham uden held.

I finaleshowet kommer det desuden også frem, at både mor Kris Jenner og Kims søskende var stensikre på, at ægteskabet mellem Kim Kardashian og Kris Humphries ikke vilde holde.

Sponsoreret indhold