Kendte27. januar 2024

Kim Kardashian indrømmer: Fortryder at hun lod datteren gøre det

Den amerikanske realitydronning ville ikke have gjort det samme i dag, som hun gjorde, da datteren North West var lille, indrømmer hun i nyt interview
Kim Kardashian med sin ældste datter, North West.
Kim Kardashian med sin ældste datter, North West.
 Foto: Kevork Djansezian/AFP/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Raser mod Kim Kardashian efter Balenciaga-kampagne: - Hun vil gøre alt for penge!

Kim Kardashian har ikke haft noget med makeupindustrien at gøre siden 2021, men nu er den 42-årige realitydronning klar til endnu en gang at konkurrere med sine beauty boss-søster Kylie Jenner.

For få uger siden annoncerede Kim Kardashian, at hun med sin SKKN-virksomhed var klar til at sætte gang i makeupeventyret på ny - angiveligt efter enorm efterspørgsel blandt fans.

Og når man er mor til to makeupinteresserede børn, så er det naturligt, at man bliver nødt til at forholde sig til, hvordan de lærer at bruge forskellige produkter - og ikke mindst hvornår.

Kim Kardashian og Kanye West med børnene Saint, North og Chicago i 2018. Den mindste West, Psalm, blev først født året efter.
Kim Kardashian og Kanye West med børnene Saint, North og Chicago i 2018. Den mindste West, Psalm, blev først født året efter.
 Foto: Instagram/Kim Kardashian

For Kim Kardashian har tidligere ladet sin ældste datter, den tiårige North West, bære knaldrød læbestift og vise makeuplooks frem på det sociale medier, men det vil hun ikke tillade sin femårige datter, Chicago, i dag.

- Når jeg ser tilbage på øjeblikke, hvor jeg lod min datter have rød læbestift på til jul. Ville jeg gøre det i dag? Nok ikke, siger Kim Kardashian i et interview med Bustle.

Kanye sagde stop

Det skete nemlig tilbage i 2018, at North West fik lov til at vælge sin egen læbefarve, da familien skulle holde deres årlige julefest.

Selvom det dengang - ifølge Kim - var Norths egen idé at bære de knaldrøde læber, så er interessen for makeup fortsat ganske uskyldig.

Kort tid efter kunne Kim Kardashian dog i 2019 fortælle, at Kanye West, Norths far, havde nedsat en række regler, der betød, at det ikke længere var tilladt for North at have makeup på med farver.

Kanye West har også været meget imod, at datteren var på de sociale medier som TikTok.

- Min ældste datter kan lide at klæde sine venner på og lave makeup-looks, uanset om det er som Pikachu eller Grinchen. Jeg tror ikke, hun er der endnu, hvor hun går ind i Sephora og prøver ting, siger Kim.

Kim Kardashian og datteren North West leger gerne med makeup og tøj, som bliver vist frem på TikTok og Instagram.
Kim Kardashian og datteren North West leger gerne med makeup og tøj, som bliver vist frem på TikTok og Instagram.
 Foto: Instagram/@kimkardashian

- Vi var hos Saks i makeup-afdelingen den anden aften, og hun prøvede noget, men lavede et hjerte på sit ansigt med det.

Når det kommer til Chicago, ser verden noget anderledes ud, end den gjorde, da North var lille.

- Min mindste er for lille, og jeg lader hende ikke gøre det, siger Kim Kardashian.

Sponsoreret indhold