Kendte12. marts 2020

Kim Kardashian i corona-hysteri

Kim Kardashian tager alle forholdsregler, når det gælder om ikke at blive smittet med coronavirus. Også selvom det har med hendes egen søster at gøre
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kardashians.png
 Foto: MEGA

Realitystjernen tager ingen chancer, og hvis søsteren Khloé lige har hostet i nærheden af en gave, hun har haft med til Kims datter, så skal der i den grad tørres af med desinficerende servietter.

I en Instagram-story viser Kim Kardashian, at hun har fået en læge på besøg hjemme hos sig selv, der blandt andet skal hjælpe med at lære hende og resten af familie, hvordan man vasker sine hænder grundigt nok til at kunne undgå coronasmitte.

- Khloé gav mig den her, men jeg vil ikke røre ved den, siger Kim, mens hun filmer en æske med legetøj.

Efter at have tørret æsken grundigt at med en klud, mener realitydarlingen, at nu er den fin nok til, at hun godt kan være bekendt at give den til sin datter.

- Det her er det nye, jeg gør, hver gang nogen rækker mig noget. Jeg så hende hoste, og det er jeg ikke til.

Kim fortæller også, at lægen har vist, at det faktisk er bedre at hilse med benene, end det er at hilse med albuen, som folk er begyndt at gøre verden over som en erstatning for at give hånd.

Man hoster nemlig ned i albuen og for helt at undgå bakterierne, er det bedre at hilse med benene, forklarer Kim i videoen.

- Så ikke flere albuer, siger hun.

Se Kims Instagram Story her:

Sponsoreret indhold