Kendte10. april 2022

Kim Kardashian forklarer: Derfor måtte Pete Davidson holde sig væk fra kameraerne

Der var umiddelbart en helt særlig årsag til, at den garvede tv-vært ikke stillede op til fotografering ved premieren på "The Kardashians"
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det var måske oplagt for den 41-årige Kim Kardashian og hendes komikerkæreste, Pete Davidson, 28, at gøre forholdet endnu mere officielt, da de forleden optrådte på den røde løber i forbindelse med premieren på det nye show “The Kardashians”.

Men sådan skulle det umiddelbart ikke være. I hvert fald ikke, da medlemmerne fra Kardashian-klanen og andre stillede op til fotografering.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/kim_kardashian_reagerer_paa_kanye-sviner_mod_pete.jpg
 (Foto: MEGA)

Foto: MEGA

“SNL”-værten var naturligvis til stede ved arrangementet for at støtte den mellemste Kardashian-søster. Men da paparazzifotograferne stod klar med knipseriet, var Pete Davidson smuttet.

– Han er her for at støtte mig. Det er min ting. Jeg synes ikke, det er hans ting at være herude sammen med mig, så jeg er bare så glad for, at han er her for at støtte, lød det fra Kardashian-søsteren, da hun blev spurgt om, hvorvidt hun og hr. Davidson havde talt om at have deres rød løberdebut ved “The Kardashians”-arrangementet, hvor det nye show således blev præsenteret.

Artiklen fortsætter under tweetet …

Der er under en uge til, at “The Kardashians” ruller over skærmen. Den 14. april kan fans af Kardashian-klanen altså se frem til det glædelige gensyn, når programmet sendes på Disney+.

Se traileren for “The Kardashians” i toppen af artiklen.

Sponsoreret indhold