Kendte1. juni 2022

Kim Kardashian blev hånet for reklamevideo: Nu afviser hun rygterne

I “Beyond Meats” nyeste reklamevideo har de selveste Kim Kardashian med som testsmager. Men det ligner umiskendeligt, at hun aldrig smager på noget
Kim Kardashian
Kim Kardashian blev i sidste uge udnævnt som chef testsmager for "Beyond Meat". Men hun fik ikke helt den velkomst, hun havde håbet på.
 Foto: MEGA

Det kan være en smule svært at tro på en testsmager, hvis vedkommende aldrig rigtig smager på det, der reklameres for.

Noget, som den 41-årige tv personlighed Kim Kardashian i sidste uge blev beskyldt for, da hun medvirkede i det kødfrie alternativ “Beyond Meats” nyeste reklamevideo.

I videoen bliver hun præsenteret for brandets nye produkter, mens hun siger lyde som “uhm” og “ah” – men kigger man efter, så tager hun aldrig en bid – til trods for hun altså tygger løs.

Hvilket naturligt fik folk til tasterne.

Artiklen fortsætter under videoen

Rygterne om, at Kardashian blot er blevet betalt for at hylde brandet, uden selv at ville smage på det, har nu fået realitystjernen til at dele flere klip på sin Instagram-story, hvor det er ganske tydeligt, at hun både spiser og nyder de forskellige produkter.

– Venner, helt ærligt, skriver hun til det første klip, hvor hun ses pille den øverste burgerbolle af, inden hun tager en bid af den halve burger.

I et andet klip ses hun bide af det, der bør efterligne en nugget, mens hun i et tredje klip spiser noget af en pølse.

Artiklen fortsætter under videoen

Det er ganske uvist, hvorfor disse klip, der rent faktisk viser Kardashian spiser af maden, aldrig nåede med i den endelige video.

Men der er ingen tvivl om, at både virksomheden og realitystjernen kunne have været sparret for en del pinlige kommentarer, hvis de var blevet vist i stedet for blot tom tyggen.

Sponsoreret indhold