Kendte10. juli 2020

Kim Kardashian bekymret for ægtemanden: Kanye West lider

Det er ingen hemmelighed, at rapperen Kanye West, 43, i årevis har kæmpet med psykiske problemer. Men nu er hans Kardashian-hustru for alvor bekymret
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega536764_001_0.jpg
 (Foto: MEGA)

For få dage siden afslørede rapperen, at han agter at stille op som præsidentkandidat til det kommende valg i USA.

Og det er altså blandt andet den udmelding, der har fået særligt Kim Kardashian, 39, til at være ekstrabekymret for sin rappergemal.

Det skriver flere medier – blandt andre People.

Ifølge en kilde er Kanye West i øjeblikket særligt påvirket af sin bipolare lidelse. Og udmeldingen om præsidentønsket kommer således, mens han lider allermest:

- Kanye har haft det godt længe. Førhen havde han både maniske of depressive perioder relateret til hans bipolare lidelse. Nu kæmper han igen, fortæller kilden angiveligt til mediet.

Desuden påvirker det også realityhustruen Kim Kardashian, at hendes mand har det så dårligt psykisk:

- Kim er bekymret ligesom resten af familien. Det er superstressende for Kim, fordi Kanyes adfærd er meget uforudsigelig, forklarer kilden.

Det lader imidlertid til, at Kanye Wests tilstand ikke varer ved:

- Perioderne plejer som regel at vare et par uger, og så bliver alting normalt igen. Kim håber, det er det samme denne gang.

Kanye Wests udmelding om at stille op til det kommende præsidentvalg har fået flere kendisser til at gøre grin med rapperen.

Hotelarvingen Paris Hilton fortæller fx – meget ironisk – at hun også agter at stille op som præsidentkandidat.

Sponsoreret indhold