Kendte3. januar 2023

Kim Kardashian afslører nytårsforsæt: Vil drikke mere alkohol

Den 42-årige Kardashian-søster har besluttet sig for et lidt særligt nytårsforsæt. Noget, der dog ikke udelukkende handler om alkohol
Noget tyder på, at Kim Kardashian vil forsøge at skrue ned for mængden af arbejde og op for hygge og afslapning.
Noget tyder på, at Kim Kardashian vil forsøge at skrue ned for mængden af arbejde og op for hygge og afslapning.
 Foto: Jordan Strauss/AP/Ritzau Scanpix

Der er ingen tvivl om at Kim Kardashian er en travl dame. Det kan særligt fans af familiens hitserie “The Kardashians” i den grad skrive under på.

For ikke nok med at den mellemste Kardashian-søster skal jonglere livet som mor til fire, så har trofaste seere af realityhittet også kunne følge med i, hvordan Kim har brugt oceaner af tid på jurastudierne, sin SKIMS-virksomhed og naturligvis tv-optagelser.

Og det er således alt sammen noget, der har taget så meget af realitystjernen og businesskvindens timer i døgnet, at afslapning ikke ligefrem har været på skemaet.

Men det skal der laves om på nu.

Det kommende år kommer nemlig umiddelbart til at byde på mere afslapning – og alkohol:

– Jeg begyndte at drikke en lille smule som 42-årig. Kaffe og alkohol, afslører den mellemste Kardashian-søster i den nyeste episode af skuespillerinde Gwyneth Paltrows podcast “The Goop Podcast”.

– Jeg føler bare, at jeg må løsne lidt op.

Kim Kardashian forklarer videre, hvordan hun planlægger at ændre sit liv på en sådan måde, at hun ikke altid står klar til at kaste sig over arbejde.

– Jeg føler bare, at jeg arbejder meget, forklarer Kim Kardashian videre i podcasten og uddyber, hvordan hun hver eneste dag, når hun har hentet sine fire børn fra skole, ofte bruger resten af dagen på diverse møder.

Samtidig afslører selfiedronningen, at hun dog “ikke føler sig komfortabel med at lave ingenting”.

Noget tyder dog heldigvis på, at Kim Kardashian har fundet den gyldne middelvej:

– Så min version af det (af at arbejde mindre og slappe af uden af lave ingenting, red.) har været at bruge mere tid med mine venner og få en drink og blive ude en smule længere, forklarer tv-stjernen og uddyber, at det således ikke er noget, hun førhen har gjort.

Det er dog ikke, fordi Kim har planer om at give den fuld gas på alkoholen. Og selv om hun i podcasten afslører, at hendes favoritalkohol er tequila, så betyder det altså langt fra, at en aften i byen består af voldsomme mængder af de stærke dråber:

– Det skal bare være et lille shot med ananas og et shot tequila, forklarer “The Kardashians”-stjernen og understreger, at hun således blot skal have to shots.

Sponsoreret indhold