Kim Bodnia scorer rolle i populær Netflix-serie

Foto: MEGA

Fredag blev det afsløret, at den danske skuespiller Kim Bodnia skal spille med i den store fantasyserie "The Witcher" på Netflix. 

Serien, der blandt andre har Henry Cavill på rollelisten, er baseret på bogserien af samme navn.

- Jeg er begejstret over at byde velkommen til Kim Bodnia til castet på "The Witcher", siger showrunner Lauren Schmidt Hissrich og fortsætter:

- Jeg har beundret hans unikke talent i serier som "Killing Eve" og "Broen", og jeg kan ikke vente med at benytte hans styrke, vedholdenhed og varme til karakteren Vesemir, som bliver en central del af den kommende sæson.

Ifølge Deadline er karakteren Vesemir en af seriens ældste og mest erfarne witchere og derfor også en klar fanfavorit.

Herhjemme er Bodnia blandt andet kendt fra "Pusher"-trilogien og "Den skaldede frisør". Ud over en rolle i "The Witcher" skal han ifølge IMDb også medvirke i den kommende Netflix-serie "The Letter for the King", der har premiere 20. marts.

Kim Bodnia er ikke den første dansker, der har medvirket i den populære fantasyserie. Lars Mikkelsen medvirkede i flere afsnit af seriens første sæson, og han forventes også at dukke op i sæson to.

Derudover har danske Thue Ersted Rasmussen, der snart kan opleves i “Fast & Furious 9”, også sikret sig en rolle i seriens kommende sæson.

Sæson to af "The Witcher" forventes at få premiere på Netflix i 2021. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close