Kendte28. december 2023

Kilder bekræfter: Ariana Grande og Ethan Slater er flyttet sammen

Rygterne har længe svirret, men nu skulle den ifølge kilder tæt på parret være god nok
Ariana Grande blev tidligere i år skillt fra eksmanden Dalton Gomez.
Ariana Grande blev tidligere i år skillt fra eksmanden Dalton Gomez.
 Foto: zz/ESBP/STAR MAX/IPx

Allerede i september svirrede rygterne. Sangfuglen og skuespilleren havde slået pjalterne sammen. Men nu skulle det være endeligt bekræftet, at Ariana Grande og Ethan Slater har taget romancen til nye højder.

De to er nu så seriøse omkring deres forhold, at de angiveligt bor under samme tag. Det erfarer det amerikanske medie TMZ.

Kilder bekræfter nemlig til mediet, at sangerinden og skuespilleren bor sammen i New York City. Parret skulle dog hver have en separat bolig i komplekset, men de er sammen næsten hele tiden, lyder det.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-12-28/23321191503741-1920x1452we.jpg
Ethan Slater søgte i juli måned om skilsmisse fra konen Lily Jay. Parret var sommeren forinden blevet forældre til en lille dreng.
 Foto: CJ Rivera/Invision/AP

En kilde fortæller desuden, at parret - udover at dele en fælles interesse for skuespil - "viber sammen" og nyder hinandens selskab i en sådan grad, at de hellere vil tilbringe tid alene sammen end at gå rundt i byen og besøge fancy restauranter.

Allerede i sommer afslørede kilder tæt på Ariana Grande og Ethan Slater , at de begyndte at date flere måneder tidligere, efter de mødte hinanden til optagelserne til filmen "Wicked". Det vakte opsigt, da de to på daværende tidspunkt begge var gift. Det kom da også som noget af et chok for Slaters kommende ekskone.

Ifølge planen vender Ariana Grande tilbage til England i begyndelsen af ​​næste år - netop for at afslutte optagelserne af "Wicked".

Det er uklart om Ethan Slater følger med til London, da han arbejder på Broadway, hvor han spiller hovedrollen i stykket "Spamalot". Men selvom de er på separate kontinenter, mens Grande afslutter filmoptagelserne, er hun, ifølge TMZ, kun i England i en kort periode.

Hun vil altså hurtigt være tilbage hos Slater, hvis skuespilleren ellers bliver hjemme i New York.

Sponsoreret indhold