Kendte24. marts 2023

Kilde afslører chokbrud: Lady Gaga og kæresten går fra hinanden i al hemmelighed

Den 36-årige megastjerne er angiveligt single. Hun og ekskæresten Michael Polansky er dog stadig venner, siger en kilde
Lady Gaga er tilbage på datingmarkedet, og leder nu videre efter den eneste ene, lyder det 
Lady Gaga er tilbage på datingmarkedet, og leder nu videre efter den eneste ene, lyder det
 Foto: Jordan Strauss/Invision/AP

Hun sang om en ”Bad Romance” og nu er hendes egen mangeårige kærlighed brast.

Popstjerne og skuespillerinde Lady Gaga, 36, er nu single. Det skriver OK Magazine.

Hun og den 45-årige forretningsmand Michael Polansky er angiveligt gået fra hinanden, efter at have dannet par i over tre år.

Og bruddet ligger ovenikøbet flere måneder tilbage, hvis man skal tro på den kilde, der ivrigt udtaler sig til mediet.

– De slog op for et par måneder siden. Det var udramatisk. Og de er stadig venner, lyder det.

36-årige Gaga - med det borgerlige navn Stefani Joanne Angelina Germanotta - og 45-årige Michael Polansky har holdt deres forhold tæt til kroppen. De fandt sammen i starten af 2020, men nu er det altså angiveligt slut. 
36-årige Gaga - med det borgerlige navn Stefani Joanne Angelina Germanotta - og 45-årige Michael Polansky har holdt deres forhold tæt til kroppen. De fandt sammen i starten af 2020, men nu er det altså angiveligt slut.
 Foto: Ritzau Scanpix

Ramte en mur

Dog afslører kilden med kendskab til stjernens private forhold, at tingene begyndte at køre skævt for Gaga og Polansky, da de blev uenige om ægteskab og familieforøgelse.

Ifølge kilden ønskede popstjernen – der inden for de seneste år har taget springet til det store lærred med flere prominente og nomineringsindbringende filmroller – at tage det næste skridt i forholdet.

Mens hendes entreprenørkæreste ikke havde det på samme måde, hvilket fik forholdet til at ”ramme en mur”.

Popstjernen ankom godt nok sammen med kæresten Michael Polansky ved dette års Oscaruddeling, hvor hun optrådte med sin sang fra "Top Gun: Maverick"-filmen. Ovenikøbet hånd-i-hånd. Men skal man tro en insider, så er de to altså bare venner. 
Popstjernen ankom godt nok sammen med kæresten Michael Polansky ved dette års Oscaruddeling, hvor hun optrådte med sin sang fra "Top Gun: Maverick"-filmen. Ovenikøbet hånd-i-hånd. Men skal man tro en insider, så er de to altså bare venner.
 Foto: Ritzau Scanpix, REUTERS/Aude Guerrucci

Dater igen

Den eftertragtede nylige single har dog ifølge insiderkilden allerede været ude for at afsøge datingmarkedet efter bruddet.

– Gaga er en ægte romantiker, der bærer sine følelser uden på tøjet, fortæller vedkommende, som fortsætter:

– Hun har været på dates her og der, siden hun og Michael gjorde det forbi. Og hun er åben over for at indgå i et langvarigt forhold, hvis den helt rigtige mand skulle komme forbi.

Måske fik verden et lille slet skjult hint om Lady Gagas skift i civilstatus for under en måned siden, da hun i et interview med Wallpaper Magazine fortalte, at hun faktisk gik og drømte om et ”mere ensomt liv”.

– Jeg er faktisk virkelig interesseret i at leve et mere ensomt liv. Det er virkelig rart bare at have tid til at være alene, at vokse og vide, at man er god nok, sagde hun.

Polansky er uddannet fra Harvard og er CEO i virksomheden Parker Group. Han og Gaga stod officielt frem som par i februar 2020.

I den forbindelse trykte New York Times en ganske fantastisk klumme skrevet af Polanskys ekskæreste, der reflekterede over, at "the one that got away" nu pludselig dannede par med en kæmpestjerne.

Før forholdet til Michael Polansky var "Shallow"-sangerinden forlovet med talentagenten Christian Carino.

Sponsoreret indhold