Kia overrasker: Dokumentar på vej

Næsten 40.000 Instagram-følgere kigger med, når den 30-årige tidligere realitydeltager Kia "Sugar" Sødergreen inviterer til et kig bag facaden i en tilværelse, der bestemt ikke har været uden bump på vejen.

Og snart vil seere af TV2’s kortformat Echo også komme helt tæt på Kia, der er kendt for sin medvirken i Kanal 5-serien ”Kongerne”.

Det afslører Kia selv i en besked til SE og HØR på baggrund af et opslag. Her kan man se, hvordan hun allerede er i fuld gang med optagelserne.

”Jeg må desværre ikke sige så meget om det lige pt. Men I kan godt glæde jer,” lyder det lettere hemmelighedsfuldt fra den blonde tv-kendis.

Billedet, som Kia poster, skænker os et lille kig ind bag optagelserne, hvor det lader til, at hun viser billedalbummet frem.

Kia er selv uddannet sygeplejerske og har arbejdet som sosu-assistent i psykiatrien. Hun har altid været ærlig om sine psykiske problemer - ikke mindst gennem sin egen profil. 

Kia, der blev mor til sønnen Marcus i 2017, har kæmpet hårdt med en svær efterfødselsreaktion, der resulterede i, at hun ad flere omgange har været indlagt på den lukkede psykiatriske afdeling.

Kia "Sugar" fandt sammen med Walid "Knaldperlen" for rullende kameraer i "Kongerne" - de var sammen i syv år (Foto: Mikael Reick)

I september gik hende og kæresten Walid ”Knaldperlen” Bechara fra hinanden efter syv års parforhold.

Walid, der er far til Marcus, bor i Nordjylland med sønnen, mens Kia bor på et bosted på Sjælland.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close