Kendte3. juli 2020

Khloé Kardashians vilde vægttab: Så tynd er hun nu

En ny video fra den yngste Kardashian-søster afslører, at hun i den grad bruger oceaner af tid i træningscentret
https://imgix.seoghoer.dk/khloe_kardashian_afviser_rygter.jpg
 (Foto: MEGA)

De mange træningstimer har langt fra været forgæves for ”Keeping Up With the Kardashians”-stjernen Khloé Kardashian, 36.

I en ny video, som realitystjernen har optaget i sit private træningsrum, viser Khloé sin vilde krop frem, som i den grad afslører markerede mavemuskler og en generelt tonet krop.

Artiklen fortsætter under videoen …

Kardashian-søsteren har i årevis haft lidt af en yoyo-vægt. Men særligt det sidste års tid er det umiddelbart lykkedes Khloé at holde tallet på badevægten stabilt – og samtidig være stærk og trænet.

I dag ser Khloé Kardashian helt anderledes ud – særligt, hvis man eksempelvis ser på gamle billeder. Her er det nemlig særligt vægten, der er markant anderledes.

Artiklen fortsætter under billedet …

https://imgix.seoghoer.dk/megar60750_14.jpg
 (Foto: MEGA)

Khloé Kardashian tilbage i december 2011.
Foto: MEGA

Men det er nu ikke kun vægten, som den garvede tv-personlighed har ændret. Khloé Kardashian overrasker også når det kommer til hårfarve, stil – og ansigt.

Et forholdsvis nyt billede fra Kardashian-stjernen har nemlig fået flere af hendes mere end 115 millioner følgere på Instagram til at spekulere i, om hun mon har fået ”lavet noget” ved ansigtet.

Khloé har dog ikke svaret på en eneste af de mange kommentarer og spekulationer om hendes udseende. Og måske kan vi forvente, at tv-stjernen fortsat forholder sig tavs på det punkt.

Se det vilde billede, som hele internettet taler om:

Sponsoreret indhold