Kendte17. april 2020

Khloé Kardashian: Det er det sværeste, jeg nogensinde har gjort

Det er ikke nemt for Khloé at dele forældremyndigheden med ekskæresten Tristan Thompson
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega546496_012.jpg
 Foto: MEGA

I et nyt afsnit af "Keeping Up With the Kardashians" indrømmer Khloé, at hun har det særdeles svært med at skulle vænne sig til at være deleforældre med Tristan Thompson til datteren True.

Det bliver faktisk så svært for den 35-årige realitystjerne, at hun må bede sin mor, Kris Jenner, om gode råd til at håndtere situationen med den 29-årige basketballspiller.

Tristan har det nemlig også svært med at være langt væk fra sin 2-årige datter, mens han spiller basketball i Cleveland. Det betyder dog ikke, at Khloé har nogle planer om at rejse fra Los Angeles til Cleveland foreløbig.

Khloé og Tristan fejrede i fællesskab datterens fødselsdag i denne uge:

Artiklen fortsætter efter billedet...

- Det her er den første sæson (basketballsæson, red.), hvor jeg ikke er med Tristan i Cleveland, han savner virkelig True, siger Khloé.

- Jeg har virkelig ikke tænkt nok på, hvordan True skal besøge Tristan i Cleveland. Jeg har på en eller anden måde bare undgået at have den her samtale.

Khloé understreger, at det er vigtigt for hende, at hun har et godt og fredfyldt forhold til Tristan, selvom de ikke længere er kærester.

- At være deleforældre er et anderledes monster, måske det sværeste jeg nogensinde har skullet gøre, fordi du bliver territorial. Sådan, 'det her er min baby, hvorfor skal du fortælle mig, hvordan jeg skal gøre?', siger hun og fortsætter:

- Man glemmer, at det er jeres fælles baby.

Selvom Khloé giver udtryk for, at det er svært for hende, så tyder det dog alligevel på, at parret har fundet en god balance.

For nyligt kunne de blandt andet fejre datterens to-års fødselsdag i hjemmekarantæne og at dømme efter billeder på de sociale medier, har der ikke været andet end hygge i den lille, moderne familie.

Khloé Kardashian med datteren True:

Sponsoreret indhold