Kendte 5. august

Kevin Spacey skal betale stort millionbeløb til "House of Cards"

Produktionsselskabet krævede, at skuespilleren tilbagebetalte de mange penge, de havde mistet, på grund af at de måtte fyre ham
Det bliver en dyr omgang for Kevin Spacey, efter han har tabt en retssag mod producenterne af "House of Cards".

Det bliver en dyr omgang for Kevin Spacey, efter han har tabt en retssag mod producenterne af "House of Cards".

Foto: Frank Augstein/AP/Ritzau Scanpix

Den nu detroniserede skuespiller Kevin Spacey er af højesteret i Los Angeles blevet beordret til at betale mere end 225 millioner kroner til producenterne af serien "House of Cards", hvor han havde hovedrollen indtil sæson seks.

Det skriver People.

Det store millionbeløb skal betales, eftersom Kevin Spacey blev fyret fra serien på grund af flere beskyldninger om seksuelle overgreb på settet.

Kevin Spacey blev fyret fra "House of Cards" i 2017, hvor han spillede hovedrollen Frank Underwood.

Produktionsselskabet, MRC, mente, at Kevin Spacey havde overtrådt de retningslinjer, der var formidlet i hans kontrakt omkring sexchikane.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Derfor krævede MRC, at han tilbagebetalte et større millionbeløb, for de mange penge de havde tabt, fordi de var nødsaget til at skrive ham ud af den sidste sæson af "House of Cards" og skære sæsonen ned med fem afsnit.

Kevin Spaceys advokat mente, at skuespilleren blot tog del i den seksualiserede kultur, der foregik på settet.

"Sandheden er, at mens Spacey deltog i en kultur, der var fyldt med seksuelle antydninger, vittigheder og uskyldigt spil, chikanerede han aldrig nogen seksuelt", står der i retsdokumenterne.

Udover den netop overstået sag har Kevin Spacey også en retssag i Storbritannien, hvor han er anklaget for fire seksuelle overgreb.

Sponsoreret indhold