Kevin Spacey sagsøgt for seksuelt overfald - igen

Foto: MEGA

Den fallerede Hollywood-stjerne Kevin Spacey lader ikke til at kunne slippe væk fra de mange beskyldninger om seksuelle overfald og misbrug. 

Den Oscar-vindende skuespiller er endnu en gang blevet ramt af et søgsmål. Denne gang fra to mænd, der anklager Spacey for seksuelt overfald. Overfaldende skulle angiveligt være fundet sted i 80'erne, da de mændende var teenagere. 

Blandt de to mænd er "Star Trek"-skuespilleren Anthony Rapp, der tidligere har udtalt sig om Kevin Spacey tilbage i 2017, da MeToo-bølgen for alvor rullede afsted. 

"Star Trek"-skuespilleren Anthony Rapp (th.) er en af de mænd, der har lagt sag an mod Kevin Spacey. (Foto: MEGA)

Den nye anklage beskriver, hvad den nu 48-årige Anthony Rapp tidligere har fortalt om sin oplevelse med Kevin Spacey, der angiveligt skulle have lagt an på den dengang unge stjerne til en fest. 

Da Anthony Rapp første gang kom med anklagerne, udtalte Spacey, at han ikke kunne huske, at begivenheden havde fundet sted, men undskyldte i samme omgang for sin opførsel. 

Søgsmålets anden anklage lyder på at en ung mand, der går under navnet CD, mødte Kevin Spacey under et skuespilkursus, da han var blot 14 år gammel.

Her inviterede Spacey den unge mand med hjem til sin lejlighed adskillige gange, hvor de foretog en række forskellige seksuelle aktiviteter. Ved det sidste besøg skulle den unge mand have forsøgt at sige nej både verbalt og fysisk. Noget den nu 61-årige skuespiller ifølge søgsmålet ignorerede. 

Hverken Kevin Spacey eller repræsentanter for skuespilleren har svaret igen på anklagerne. 

Kevin Spacey er tidligere blevet sagsøgt for lignende sager, men er endnu ikke blevet dømt. Den seneste sag, der foregik i Los Angeles, blev droppet, da anklageren døde af naturlige årsager.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close