Kendte31. maj 2022

Kevin Spacey deltager frivilligt i retssag mod ham

Den kendte skuespiller er sigtet for fire seksuelle overgreb mod mænd
Kevin Spacey
Det er ikke blevet til mange roller for skuespilleren efter en række #Metoo-sager.
 Foto: Storms Media Group

Hollywoodskuespilleren Kevin Spacey vil frivilligt deltage i britisk retssag, hvor han er anklaget for seksuelle overgreb.

Det siger Kevin Spacey ifølge nyhedsbureauet AFP.

Den britiske anklagemyndighed oplyste 26. maj, at den havde godkendt, at Kevin Spacey kunne sigtes for fire tilfælde af seksuelle overgreb mod tre forskellige mænd.

- Selv om jeg er skuffet over anklagemyndighedens beslutning om at gå videre med sagen, vil jeg frivilligt møde op i Storbritannien, så snart det kan arrangeres, og forsvare mig selv mod disse anklager, siger Kevin Spacey til tv-showet Good Morning America.

Han tilføjer, at han er sikker på, at han kan bevise sin uskyld.

Myndigheder ville have Spacey udleveret

Washington Post skrev efter anklagemyndighedens udtalelse, at Spacey først formelt kunne sigtes, hvis han blev anholdt i England eller Wales.

Ifølge magasinet Variety ville de britiske myndigheder bede USA om at udlevere Spacey.

Det bliver altså ikke længere nødvendigt, hvis skuespilleren frivilligt tager til Storbritannien.

De fire seksuelle overgreb, som Kevin Spacey anklages for, skal have fundet sted mellem marts 2005 og august 2008 i London samt i april 2013 i Gloucestershire.

I november 2017 oplyste Old Vic-teatret i London, at det havde modtaget 20 forskellige anklager fra 20 mænd om upassende adfærd af Spacey. De havde været i kontakt med ham i årene mellem 1995 og 2013.

Sponsoreret indhold