Kendte27. august 2023 (opd. 27. august 2023)

Kevin Costner og ekskonens beskidte skilsmisse: Var de begge utro?!

Det bliver grimmere og grimmere mellem filmstjernen og hans hustru gennem de seneste knap tyve år
Photo by: NDZ/STAR MAX/IPx 2023 6/10/13 Actor Kevin Costner and wife Christine Baumgartner attend "Man Of Steel" World Premiere at Alice Tully Hall at Lincoln Center on June 10, 2013 in New York City.
Skilsmissen mellem Kevin Costner og Christine Baumgartner bliver grimmere og grimmere.
 Foto: Ritzau Scanpix

Det kan godt være, at de har været gift i næsten tyve år og har tre børn sammen, men Kevin Costner og hans kommende ekskone, Christine Baumgartner, er nok ikke så meget som på julekort længere.

Bruddet mellem dem har nemlig udviklet sig til en rigtig grim affære - og nu bliver den endnu grimmere.

I nye retsdokumenter bliver der nemlig skudt med skarpt fra begge parter, der dog ikke direkte beskylder hinanden for utroskab, men som bestemt heller ikke afviser det.

Faktisk insinuerer de det begge lidt.

Det skriver TMZ og People Magazine, der har fået indsigt i sagen.

Her har Christina Baumgartner bedt Kevin Costner om at dele dokumentation for hans økonomiske forbrug, deriblandt "penge, der er betalt af ham til udenomsægteskabelige romantiske forhold".

Kevin Costner har direkte benægtet i retsdokumenterne, at han har haft en affære eller været Christine Baumgartner utro på nogen måde, men han afviser ikke, at det modsatte er tilfældet.

I hvert fald udtaler han gennem sine advokater, at han "ikke med sikkerhed" kan vide, om hans kone har været ham tro eller ej.

Videre siger filmstjernen, at han derfor heller ikke ved, om Christina Baumgartner har brugt nogle af hans penge på affærer, mens de stadig var sammen.

Det var Christine Baumgartner, der anmodede om skilsmisse tilbage i maj efter 19 års ægtskab.

Selvom det tidligere par skrev under på en ægtepagt, inden de blev gift, så har de siden bruddet været voldsom uenige om, hvordan boet skal deles.

I juli blev filmstjernen fx beordret til at betale sin kommende ekskone 129.755 dollars (900.000 kroner) i børnebidrag, hvor hun forinden havde krævet 248.000, mens han kun ville betale 51.000.

I de nyeste retsdokumenter beskylder Christine Baumgartner også Kevin Costner for at lyve og/eller tilbageholde information om sin formue.

Hun påstår, at han var god for 102 millioner dallars, da de blev gift i 2004, men at hans formue siden er steget til 400 millioner dollars, hvoraf de 24 millioner skal være kolde kontanter (altså ikke ejendomme etc.).

Christine Baumgartner vil nu have retten til at tvinge Kevin Costner til at fremvise alle sine økonomiske forhold, således at hans formue kan slås fast med syvtommersøm.

Sponsoreret indhold