Kendte24. marts 2021

Kesha lufter missen: Jeg er ved at gå fra forstanden

Popstjernen Kesha tager sin ”wild baby” ud på køretur
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sha_1.jpg
 Foto: MEGA

Solen stod højt på himlen, og Kesha såvel som kæledyr er øjensynligt ved at være godt trætte af coronalockdown og isolation.

Men så er det jo godt, at der findes lyserøde katte-klapvogne.

Tirsdag var den 34-årige ”Praying”-stjerne ude og lufte missen, fordi hun efter eget udsagn er ved at ”gå fra forstanden”.

Missens navn er Mr. Peeps, og er bare én ud af mange af Keshas katte og hunde.

Og selvom Peeps mor er berømt, så kan altså også det lille firbenede kræ være godt med. I 2019 tog den titlen som ”Bedste kat i universet” på International Cat Day – foran kandidater som Taylor Swifts og Miley Cyrus’ katte.

Corona satte alt i stå

Sidste januar - blot to måneder før resten af verden gik i undtagelsestilstand på grund af coronapandemien - udgav Kesha sit fjerde studiealbum, High Road, og egentlig var det meningen, hun skulle direkte på verdensturné.

- Jeg er så ked af at skulle meddele, at jeg ikke bliver i stand til at gennemføre min High Road Tour i 2020 på grund af Covid-19, lød det fra stjernen, hvis største hits tæller ”Timber” og ”Tik Tok”.

- Det knuser mit hjerte, men mine fans og mit holds sikkerhed er førsteprioritet, fortsatte hun.

Artiklen fortsætter:

https://imgix.seoghoer.dk/kesha.png
 Foto: Instagram, Kesha

Ud og få lidt luft med katten Mr. Peeps, der ligesom sin mor faktisk har en stor fanskare. (Foto: Instagram, Kesha)

Andre stjerner har som Kesha fået lyst til at lufte katten i klapvogne under corona. I april, da selvisolation, smittefrygt og nedlukning stadig var en relativt ny ting i Los Angeles, gik skuespiller Jennifer Garner på gaden med sine tre børn – og missen i vogn.

Sponsoreret indhold