Kendte25. april 2021

Kendte kvinder i hylende morsom "Druk"-parodi

Der bliver sendt et stort ”knæk og bræk” afsted til Thomas Vinterberg fra DR2 og satireprogrammet ”Tæt på sandheden” med et lille morsomt remake af den danske storfavoritfilm
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hvordan have ”Oscar ”-kandidaten ”Druk” set ud, hvis man havde erstattet de fire mandlige gymnasielærere med fire tørstige kvinder?

Det spørgsmål forsøger vikarvært på ”Tæt på sandheden” Ditte Hansen at besvare – og hun får hjælp fra de allerdygtigste af sine veninder.

I det lille skægge indslag ser vi, hvordan den anmelderroste og ekstremt prisvindende spillefilm ville have taget sig ud, hvis den i stedet for ”Druk” bar titlen ”Drinks” – og de mandlige karakterer var skiftet ud med kvindelige.

Druk med damer

Mens promillen, der starter på den famøse halve procent mere - stiger og stiger, bliver udskejelserne stadig mere voldsomme. Og det er alt sammen imponerende nok bare ved hjælp af et par dåser Somersby cider.

Annika Aakjær præsenterer sine veninder for den norske filosofi om at mennesket er født med en halv promilles underskud, mens hun bliver afbrudt af Louise Mieritz, der gerne bare vil vide, om det er antropologi eller humaniora, hende fra parallelklassen søgte ind på.

I mellemtiden er Ditte Hansen den feminine pendant til Mads Mikkelsens rolle, den fastlåste og anspændte gymnasielærer Martin, som oprindeligt takker nej, men som snart ombestemmer sig og kaster sig ud i vinen og beruselsen sammen med vennerne.

Lene Maria Christensen leverer endnu engang stor komik, når hun råbende spørger, hvorfor det i alverden hedder hvidvin, når det er gennemsigtigt.

Se den sjove "Druk"-sketch her:

Læser man sig igennem kommentarsporet på DR 2’s facebookside, hvor den sjove video er lagt op, fornemmer man da også hurtigt, at der er stor interesse for en ”Druk” med kvinder i hovedrollen.

- Jeg ville faktisk gerne se den film, lyder det fra flere begejstrede seere.

Efter i nat står det klart, om Vinterberg og resten af "Druk"-holdet har gjort sig fortjent til den prestigefyldte Oscar-statuette.

Det kan blive til potentielt to Oscar-sejre for Thomas Vinterberg, der er nomineret for bedste instruktør, mens "Druk" - eller "Another Round" - står stærkt i kategorien bedste internationale film.

Du kan selvfølgelig følge slagets gang gennem hele filmfesten her på SH.dk.

null

Sponsoreret indhold