Kendte 21. september 2020

Kendte indtager ”Korpset”: - Det bliver ikke ”Korpset light”

Når Thomas Rathsack vender tilbage på skærmen for hårdhændet at træne de nye aspiranter, så er det ikke ukendte ansigter, du kommer til at se
Foto: TV 2

I de foregående sæsoner af TV 2-programmet ”Korpset”, hvor blandt andet Thomas Rathsack står i spidsen, har det været ukendte danskere, der alle ønskede at blive udfordrede for at nå deres helt specielle mål.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Men når serien vender tilbage på skærmen i år, så bliver det bestemt ikke, som det plejer.

Aspirantholdet består i år nemlig af 12 kendte danskere, heraf seks mænd og seks kvinder.

Det skriver TV 2.

Men selvom det nu er kendte danskere, der skal stå overfor de tre tidligere elitesoldater, Thomas Rathsack, Erik B. Jørgensen og Rune Danielsen, så er det stadig et specialdesignet – og ikke mindst hårdt og krævende – træningskurs, som de skal klare sig igennem.

Kurset er lavet med inspiration fra de optagelsesforløb, som danske elitesoldater skal igennem. Kurser der er kendt for at være verdens hårdeste – både fysisk og psykisk.

Ifølge Thomas Rathsack så bliver der heller ikke taget nogen former for hensyn i forhold til udarbejdelsen af kurset, til trods for det er kendte ansigter, der skal igennem det.

- Vi har en aspirantprofil, der adskiller sig markant fra foregående sæsoner. Det er en broget skare med forskellige baggrunde – og så er der både mænd og kvinder, hvilket er den største forskel. Men vi kommer ikke til at differentiere mellem kønnene overhovedet, siger Thomas Rathsack og tilføjer:

- Nogle øvelser har vi justeret en anelse på for at imødekomme den diversitet, der er. Men når det er sagt, bliver det overhovedet ikke en ”Korpset” light - slet ikke. De kommer ikke sovende til det, og vi behandler dem ikke anderledes end i de øvrige sæsoner.

Foto: TV 2

I de tidligere sæsoner har aspirantholdet været ukendte, danske mænd der alle ønskede en udfordring, de ikke kunne drømme om at få andre stedet i håbet om at nå deres egne, specifikke mål. I år kommer det til at se noget anderledes ud for de tre hårdhændede elitesoldater. Foto: TV 2

For elitesoldaten har det derfor heller ingen betydning, hvad deltagere tidligere har eller ikke har lavet, når de indtræder i ”Korpset”.

- Vi vasker tavlen ren, når de kommer. Og så er det lige meget, hvem man er, eller hvor mange følgere man har på de sociale medier.

Her er de nye deltagere

 

Bo Hamburger

Foto: Mikael Rieck

Foto: Mikael Rieck

50 år og tidligere professionel cykelrytter og sportsdirektør. Han arbejder i dag som underviser og Coach – særligt om cykling. Han cykler stadig den dag i dag og styrketræner.

Hans motivation for at være med i programmet er at få en udfordring, han ikke har mulighed for at få andre steder.

Cecilie Lind

31 år og iværksætter, personlig træner, kostvejleder, foredragsholder og kogebogsforfatter. Hun står bag ”The Protein Kitchen”.

Hun er tidligere elitetennisspiller, og hun er i dag i sit livs bedste form.

Daniel Svensson

Daniel Svensson
Daniel Svensson var direktør i Ajax København fra 2019 til 2022. Mens forsikringsbrølerne fandt sted.
Foto: Dan Mariegaard

Foto: Dan Mariegaard

Tidligere professionel håndboldspiller, der har spillet i klubber som FC København, Aab og den spanske klub Toledo Balonmano. Han stoppede sin karriere i 2017, efter han fik konstateret lymfekræft.

Han arbejder i dag som kommentator på TV 2 SPORT. Han er kræftfri og i en god fysisk form, da han dyrker både styrketræning, løb og yoga.

Christel Pixi

(Foto: Peter Grosen)

Foto: Peter Grosen

35 år og dessertkok, og hun er blandt andet fast kok på ”Go’ Morgen Danmark”. Hun arbejder også som Dj og kogebogsforfatter. Efter eget udsagn spiser hun et stykke wienerbrød hver dag, men hun er i en fysisk topform.

Hun både styrketræner, dyrker crossfit, ror, dyrker bikramyoga og vinterbader.

David Owe

Foto: Hammer PR

Foto: Hammer PR

42 år og skuespiller, der nok særligt er kendt for sine roller i ”Ørnen”, ”Løbeklubben” og ”Mellem os”. Han har også arbejdet som stuntman og koreograf.

Han bevæger sig i dag meget, da han dyrker både styrketræning og spiller fodbold.

Dina Thorslund

26 år og professionel bokser. Hun er regerende verdensmester i sin vægtklasse, og så har hun 14 vundne kampe på sit CV.

Hun er desuden uddannet fysioterapeut og arbejder som fitnessinstruktør. Ved siden af dyrker hun crossfit og løb.

Frederik Nonnemann

Foto: Thomas Laursen

Foto: Thomas Laursen

30 år og professionel danser. Han er nok bedst kendt for sit arbejde i ”Vild med dans”, hvor han har været med siden 2013.

Ved siden af sin egen dans, så træner han og underviser i mange timer hver dag, og så dyrker han styrketræning og yoga.

Rikke Hørlykke

44 år og tidligere håndboldspiller. Hun har spillet 125 landskampe for kvindelandsholdet i håndbold, men i dag arbejder hun som personlig træner og crossfitinstruktør.

Hun har også udgivet en bog om træning. Hun er i dag i fysisk topform.

Mazen Ismail

35 år og forfatter, komiker, musiker og iværksætter. Han er kendt for sine standupshows: ”Sådan sender I mig hjem”, og ”Sådan overtager vi Danmark”, og ikke mindst for sine satiriske Facebook-videoer.

Han er i god fysisk form og dyrker både styrketræning, fodbold og løb.

Sarah Bro

(Foto: Mikael Rieck)

Foto: Mikael Rieck

24 år og tidligere professionel svømmer. Hun har gennem sin karriere vundet 20 danske mesterskaber, men ved OL i 2012 får hun sin tv-debut, når hun skal være vært og kommentator på legene.

Hun indstillede karrieren sidste år, men hun svømmetræner fortsat intensivt og dyrker både styrke- og konditionstræning.

Søren Vejby

 

Foto:All Over

46 år og skuespiller, forfatter og journalist. Han er nok bedst kendt for sin rolle i ”Livvagterne” og i julekalenderen ”Tinka og kongespillet”. Han har desuden udgivet to romaner og været vært på flere tv-programmer.

Han er tidligere stofmisbruger og holder ofte foredrag om misbrug for unge. Han er ved siden af yogainstruktør, og så dyrker han styrketræning, løb og kampsport.

Sophie Fjellevang-Sølling

39 år og tidligere professionel skiløber. Hun har deltaget i flere verdensmesterskaber og et enkelt OL.

Hun er desuden uddannet tandlæge, som er hendes primære karriere den dag i dag, men hun arbejder også som coach, og så har hun stillet op i konkurrencer i bodybuilding og bikinifitness. Hun dyrker i dag crossfit, løb og kitesurfing.

Hvornår den nye sæson af "Korpset" får premiere er der endnu ikke nogen viden om.

Sponsoreret indhold